Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du å jobbe med IT-support og kan tiltre snarest?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
OSlo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Trives du å bistå andre med mennesker med tekniske utfordringer? Har du mulighet til å starte i en fulltidsstilling snarest? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen

Lovisenberg diakonale høgskole er en utdanningsinstitusjon som tilbyr studier innen sykepleie og videreutdanning for helsepersonell. Høgskolen holder til på St. Hanshaugen i Oslo. Ditt hovedansvar i denne rollen vil være lokal brukerstøtte til ansatte og studenter, teknisk drift av audiovisuelt utstyr i forelesningssal og generell feilsøking. Vi krever ikke at du skal være ekspert på disse områdene, men at du har en generell god IT forståelse.

Annet

  • Oppdragslengde: 100% stilling med oppstart umiddelbart, til 31.desember 2020.
  • Arbeidstid: Hver dag (mandag-fredag) kl. 08-16.
  • Søknadsfrist: Snarest. Vi vurderer kandidater fortløpende, og kommer til å ta ned annonsen så snart vi har funnet rett person. Dersom du har spørsmål vedrørende stillingen, ikke nøl med å ta kontakt oss, teknologi@academicwork.no.

Arbeidsoppgaver

  • Brukerstøtte for ansatte og studenter
  • Feilsøking
  • Teknisk bistand med videoutstyr under forelesning
  • Andre driftsrelaterte oppgaver

Vi søker deg som

  • Har god IT forståelse
  • Gjerne har fagbrev innen IKT
  • Har gode kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk

Informasjon om bedriften

Lovisenberg diakonale høgskole (LDH) har siden begynnelsen i 1868 hatt fokus på å utdanne sykepleiere. I dag er vi en utdanningsinstitusjon med over 1000 studenter sentralt plassert på St. Hanshaugen i Oslo. Ved Lovisenberg diakonale høgskole tilbyr vi bachelor i sykepleie, samt masterstudier og videreutdanninger for flere grupper helsepersonell. Vi arbeider også med fagutvikling og forskning om helse, sykdom og pedagogikk. Lovisenberg diakonale høgskole var den første i Norge som kunne tilby en egen sykepleierutdanning.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen