Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Enova søker innholdsprodusent innen tekst/video/digitale flater

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.09.2020
Gå til søknadsskjema

Evner du å formidle historier som bygger kunnskap og inspirerer gjennom video, lyd og digital storytelling? Enova søker nå sin neste innholdsprodusent som kan bli med å styrke deres kompetanse innen levende bilder!

Informasjon om stillingen

Enova arbeider med Norges omstilling til lavutslippsamfunnet, og deres historier skal bygge kunnskap om og inspirere til denne omstillingen.

Som innholdsprodusent i Enova vil du bli en del av et kreativt og dyktig kommunikasjonsmiljø hvor du i et team med 8 dyktige kollegaer vil ha oppgaver med hovedvekt innen videoproduksjon, både i studio og i reportasjesammenheng. Rollen som innholdsprodusent setter krav til at du er kreativ, nysgjerrig og relasjonskapende, da du i rollen skal sette deg inn i ulike saker, finne den gode historien, filme, intervju og klippe ulike bidrag. Dette er rett og slett historiefortelling på digitale flater!

Dine muligheter:

 • Du får muligheten til å jobbe med Norges fremtid ved å formidle saker som er med på å bygge det nye Norge
 • Jobbe i flotte lokaler i Norges mest miljøvennlige bygg, samt bli en del av et miljø hvor latteren sitter løst og kreativiteten er høy
 • Være en del av et raust og åpent arbeidsmiljø, med faglige utfordringer og mye frihet

Dine ansvarsområder:

 • Produsere innhold (video, tekst, bilder, grafikk) for publisering på Enovas digitale flater. Hovedsakelig Enovas hjemmeside
 • Delta i forvaltningen av Enovas SoMe-profiler
 • Utvikle gode vinklinger fra historier du jobber med

Reise i jobbsammenheng må påregnes


Vi søker deg som

 • Har utdanning innen journalistikk, film, multimediateknologi eller lignende. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • Har erfaring fra reportasje/studioarbeid og erfaring med innholdsproduksjon
 • Har redaksjonell bakgrunn eller journalistikk fra et produksjonsmiljø
 • Har interesse for, samt kunnskap om klima, energi og/eller næringsliv
 • Kommuniserer flytende på norsk, muntlig og skriftlig
 • Har erfaring med videoredigering, bildebehandling og grafisk produksjon.
 • Har erfaring innen digital kommunikasjon og markedsføring

Som person er du:

I denne stillingen vil du aldri jobbe alene, du finner både støtte og inspirasjon hos dine kollegaer. Du må derfor være god på å samarbeide med andre og søke bistand og støtte blant dine kollegaer. For å drive dine arbeidsoppgaver mot målet må du også evne å jobbe selvstendig og ta initiativ til å drive dine prosjekter og arbeidsoppgaver fremover. I tillegg ser vi etter deg som har selvtillit til å ta på deg nye og ukjente oppgaver og som er modig i situasjoner utenfor din komfortsone.

Annen informasjon:

 • Omfang: 100 % engasjement i 12 mnd.
 • Oppstart: Snarlig etter avtale
 • Søknadsfrist: 28.09.2020 Vi foretar en fortløpende vurdering av aktuelle kandidater.
 • Vennligst legg ved oppdatert CV og motivasjonsbrev!

Informasjon om bedriften

Enova arbeider for Norges omstilling til lavutslippssamfunnet. Omstillingen krever at vi kutter utslipp av klimagasser, ivaretar forsyningssikkerheten og skaper nye verdier. Derfor jobber Enova for å få de gode løsningene ut i markedet og bidra til nye energi- og klimateknologier.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen