Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Sommerjobb hos Gyldendal 2021

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe med et spennende og faglig utfordrende IT-prosjekt sommeren 2021? Er du en engasjert og nysgjerrig student med en genuin interesse for problemløsning og programmering? Gyldendal Norsk Forlag søker nå IT-studenter til sommerjobb 2021!

Informasjon om stillingen

Gyldendal Norsk Forlag er et ledende kultur- og kunnskapsforlag som byr på litterær kvalitet, opplevelser og kunnskap både på papir og i elektronisk form. Gyldendal har eksempelvis en svært sterk digital posisjon i norsk skole, med over 1 mill. solgte lisenser og sterke merkenavn som Smartbok, Smart Øving, Skolestudio og Salaby. Vårt mål er å bidra til at barn og unge lærer mer og bedre. Neste sommer vil du bli kjent med den digitale utviklingen i forlagsbransjen.

Hos Gyldendal vil du i løpet av 6 sommeruker få en unik mulighet til å være med på hele utviklingsprosessen, fra utforming av ide til implementering av sluttprodukt, i et team med andre studenter innen utvikling og design. Prosjektgruppa vil løse en lærerik og utfordrende oppgave tilknyttet Gyldendals digitale løsninger, og samtidig bidra til å skape en bedre brukeropplevelse for elever og lærere. Etter endt sommerjobb vil teamet presentere resultatet og få tilbakemelding fra ledelsen og det interne utviklingsmiljøet. Og hvem vet, kanskje løsningen til teamet blir satt rett i produksjon?

Gyldendal tilbyr

 • For den rette kandidaten kan det bli mulighet for deltidsjobb for studenter eller fulltidsjobb for nyutdannede etter avsluttet sommerjobb
 • Vi vil holde et forberedende kurs innen webutvikling og de ulike teknologiene i forkant av oppstart
 • Faglige utfordringer i et miljø med høy teknisk kompetanse
 • Unike lokaler sentralt i Oslo sentrum
 • Trivelig og uformelt arbeidsmiljø

Annet

 • 6 ukers sommerjobb med oppstart i juni 2021. Arbeidsperioden vil være fra juni til august, med to ukers ferie midtveis. Nøyaktige datoer avtales ved ansettelse
 • Vi vil ta inn 2-3 IT-studenter som vil samarbeide i et team
 • Teamet vil få oppfølging og faglig veiledning fra Gyldendals utviklere gjennom hele prosjektperioden

Arbeidsoppgaver

 • Jobbe i et tverrfaglig team med andre utviklere og designere.
 • Utvikle nye, innovative løsninger for Gyldedals digitale prosjekter.
 • Dette forteller en av årets sommerstudenter:

"På 6 uker ble jeg og to andre IT-studenter innført i alle sider av webutvikling, og vi lagde en seksjon for å lage innhold til Gyldendals digitale læringsmiljø, Skolestudio. Vi tre jobbet sammen med to designere, og vi fikk også god hjelp under hele prosessen av dyktige utviklere hos Gyldendal". Sølve Selander, Sommerstudent 2020 og nå utvikler på deltid hos Gyldendal Norsk Forlag

Vi søker deg som

 • Har utdanning innen IT på bachelor- eller masternivå
 • Gjerne erfaring med teknologier som .NET Core, C#, React og Azure, som Gyldendal bruker i dag. Samtidig er det ikke et krav til bestemte teknologier, da vi tilbyr forberedende kurs i forkant av oppstart
 • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Vi ønsker å bli bedre kjent med dine prosjekter, så legg gjerne ved link til din Github-konto eller tilsvarende, samt vitnemål i din søknad/CV.

Informasjon om bedriften

Gyldendal Norsk Forlag AS er et ledende kunnskaps- og kulturforlag. Forlaget har ca. 300 ansatte og holder til sentralt i Oslo. Virksomheten er organisert i fire forlag – Gyldendal Litteratur, Gyldendal Akademisk, Gyldendal Undervisning, Gyldendal Rettsdata og to imprint – Tiden Norsk Forlag og Kolon Forlag. Forlagshuset inngår i Gyldendalkonsernet. Gyldendal har en unik digital posisjon i bokbransjen, mer enn en fjerdedel av forlagets omsetning stammer fra digitale produkter.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen