Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Løsningsarkitekt

Oppdragsgiver: Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør dialogen med det offentlige enklere for personer og virksomheter. Vi driver mange av landets viktigste registre og har 450 medarbeidere. De fleste jobber i Brønnøysund. Vi har også kontorer i Narvik og Oslo.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Brønnøysund
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
19.10.2020
Gå til søknadsskjema

Vi ønsker en løsningsarkitekt med driv og gjennomføringskraft, er det deg?

 

Om stillingen

Vi søker etter en løsningsarkitekt for å styrke arkitekturfunksjonen ved Brønnøysundregistrene. Du vil jobbe tett på vår fagdirektør, andre arkitekter og forretningssiden for å utarbeide moderne systemløsninger.  


Du vil få anledning til å jobbe med et vidt spekter av oppgaver; fra overordnet design til utvikling av nye og eksisterende løsninger, samt å bidra i utredningsarbeid og Proof of Concept.


Hos oss jobber vi tverrfaglig og som løsningsarkitekt vil du få ansvar for ett eller flere utviklingsteam.


Brønnøysund er Norges registerby, og Brønnøysundregistrene bygger og forvalter registre av stor nasjonal betydning.  Det skal vi fortsette med, og våre arkitekter vil ha en viktig rolle i vår virksomhet.

 

Arbeidsoppgaver

 • bidra i analyse og overordnet design av IT-løsninger
 • modellering og systembeskrivelser på løsningsarkitekturnivå
 • ivareta forretningens krav til funksjonalitet
 • sørge for at løsninger dekker underliggende forretningsprosesser på en effektiv måte
 • bidra til at krav og løsning blir dokumentert
 • bidra i valg av løsninger for å sikre teknisk integritet og konsistens
 • bidra i arkitekturteam med andre arkitekter

 

Kvalifikasjoner


Du må;

 • ha 3-5 års høyere relevant utdanning, fortrinnsvis informatikk. Relevant praksis kan dekke deler av utdanningskravet
 • ha minimum 3-5 års relevant praksis i systemutviklingsrelaterte oppgaver/prosjekt
 • beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig
 • Det er fint om du også har;
 • erfaring fra agile utviklingsmetoder
 • erfaring fra tverrfaglige utviklingsteam

 

Personlige egenskaper

 • du er ansvarsbevisst og jobber selvstendig, men også god i team når det trengs
 • du er strukturert, analytisk og har evne til å raskt sette deg inn i nye problemstillinger
 • du er sosial, kan inspirere andre og har gode samarbeidsevner
 • du er en pådriver og ferdigstiller dine oppgaver


Det forutsettes at den som ansettes kan autoriseres for BEGRENSET.

 

Vi tilbyr

 • arbeidssted Brønnøysund, men vi tilbyr også mulighet for kontorsted i Oslo, Narvik og Trondheim
 • dekning av flyttekostnader og husleie første halvår(skattepliktig inntekt) ved flytting til Brønnøysund, det kan også være mulighet for hjemmekontoravtale.
 • interessante og utfordrede oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • gode muligheter for kompetanseheving og faglig utvikling
 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv
 • godt og rimelig kantinetilbud, godt utstyrt trimrom, bedriftsidrettslag og ulike velferdsarrangement
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger
 • hjelp til å skaffe bolig


Stillingen er lønnet som seniorrådgiver med årslønn fra kr 532 300-860 300, avhengig av dine kvalifikasjoner. Hvis du er spesielt godt kvalifisert, kan vi vurdere høyere lønn. Prøvetiden er seks måneder.

 

Inkludering og mangfold

Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.


Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.


Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

 

Generelt

Brønnøysund er en hyggelig kystby med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud. Vi har full barnehagedekning og et godt oppvekstmiljø i trygge omgivelser.


For deg som liker friluftsliv er det mange muligheter for fine naturopplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Vi har også et rikt kulturliv, flere treningssentre og idrettslag.


Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.


Du må legge ved CV og vitnemål/attester til søknaden for å bli vurdert som søker.


Har du utdanning fra utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av vitnemål og godkjenning fra NOKUT


Ta gjerne kontakt

Dersom du har spørsmål om stillingene kan du ta kontakt med underdirektør Tore Tveråmo, mobil 406 12 007


For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen