Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du å jobbe som prosjektkoordinator i en spennende tech startup?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Søker du en betydningsfull rolle som du kan vokse i og tilegne deg bred kompetanse? Ønsker du å jobbe agilt med moderne skybaserte løsninger i et PropTech-selskap i rask vekst? Da kan nettopp du være Nabo AS sin nye IT-prosjektkoordinator.

Informasjon om stillingen

Nabo AS er en startup i Oslo som jobber med å utvikle skybaserte tjenester innen PropTech. De er nå inne i en ny, spennende fase med leveranse ut til kunder, og er i den forbindelse på jakt etter en engasjert prosjektkoordinator. Den rette kandidaten vil ha ansvar for implementering og migrering av de ulike løsningene. Dette er en rolle som er relativt fristilt, og prosjektkoordinator må i tillegg til leveranse kunne bidra på salg og support, utforme tilbud, samt koordinere mellom ulike leverandører.

Nabo AS tilbyr

 • Stor mulighet til å være med på å forme et spennende produkt og bygge et selskap med stort potensiale
 • Prince2- og Scrum master sertifisering ved oppstart, samt mulighet for opplæring, kursing og sertifiseringer etter behov
 • Gode forsikring- og pensjonsordninger

Arbeidsoppgaver

 • Bidra til å videreutvikle tjenesten og sikre effektive prosesser med fokus på kvalitet i samarbeid med teamet sammensatt av kunde, leverandører og utviklere
 • Drive, fasillitere og koordinere agile prosjekter gjennom hele utviklingsforløpet fra kravspekk til utvikling og implementering av skybaserte tjenester hos våre kunder
 • Rapportere til prosjektleder og styringsgruppe om omfang, endringer, økonomi, tidsplan, risiko, ressurser og gjennomføring
 • Ivareta gode relasjoner til kunder og gjennomføre opplæring og kursing, samt lage kursmateriell
 • Følge opp avtaleverk ihh til SLA/OLA

Vi søker deg som

 • Høyere utdanning, hovedsakelig innen IT. Relevant erfaring kan kompensere for manglende høyere utdanning. Nyutdannede er også velkomne til å søke
 • Gjerne erfaring med prosjektarbeid og metodikk tilknyttet IT/utviklingsprosjekter, leveranse eller kundeoppfølging
 • Gjerne erfaring med verktøy som Confluence, Jira og Google Cloud til produktutvikling
 • Kommuniserer godt både på norsk og engelsk – muntlig og skriftlig, da det er viktig med tydelig og god dialog med både kunder og utviklere

Det viktigste i denne rollen er dine personlige egenskaper. Som prosjektleder ser vi etter deg som har en stor teknisk interesse og en ekte start up-mentalitet. Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og er opptatt av kontinuerlig læring og utvikling. Du er vant til å jobbe målrettet og strukturert i en hektisk hverdag og er fleksibel ovenfor endringer. Som person evner du å se behov, gjøre egne vurderinger og ta beslutninger på egen hånd i møte med ulike utfordringer. Mot kunder jobber du proaktivt for å forstå deres behov og komme med gode løsninger.

Informasjon om bedriften

Nabo AS startet opp i 2017 og spesialiserer seg på utvikling av skybaserte tjenester innen PropTech. Vårt mål er å utvikle moderne teknologi til en bransje som har stort moderniseringspotensiale. I dag er Oslo-kontoret tilknyttet Spaces i Calmeyers gate, der teamet har ansvar for forretningsutvikling, prosjektstyring, utvikling, support og leveranse.

Denne rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og Nabo AS har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work. Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på teknologi@academicwork.no.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen