Vi søker salgskonsulent!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kolbotn
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du i starten av din karriere, og ønsker å komme inn i et selskap som brenner for å utvikle sine medarbeidere? Har du drive og motivasjon for relasjonsbygging og salg? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med vår kunde søker vi nå selgere til deres team. Du vil tre inn på teamet de kaller New Business hvor det i dag sitter 8 stykker. Avdelingen består i dag av totalt 22 ambisiøse medarbeidere. Det er tiltenkt at du vil ha felles oppstart med 1-2 selgere slik at dere sammen vil ha felles opplæring.

Vår kunde er opptatt av å tilrettelegge for at du skal få alle forutsetninger for å lykkes i din rolle. Dette gjøres gjennom et godt forankret opplæringsprogram, fordelt over tre ulike moduler. Læringskurven er bratt og utviklingsmulighetene store. De ønsker også å gi sine ansatte muligheten til å klatre internt i selskapet, enten det er videre som Account Manager, Key Account Manager eller Team leader. Nå dine individuelle mål, og du vil få hjelp og tilrettelegging for veien videre i karrieren.

Som selger på New Business vil du ha et tett samarbeid med marked som bidrar med varme leads. Det betyr at du både får muligheten til å jobbe med porteføljesalg og volumsalg, som gir deg et godt og variert grunnlag. I stillingen vil du bli tilbudt fast månedslønn med provisjon, basert på budsjettoppnåelse.

Miljøet er også verdt å trekke frem. De har årlige sommerfester, julebord og andre sosiale happenings. Firmahytten på Trysil står også til disposisjon for sine ansatte.

Selskapet holder til i flotte lokaler på Trollåsen, Kolbotn. Det tar deg 10 minutter med kollektiv fra Oslo Sentralstasjon.Arbeidsoppgaver

  • Kontakte tidligere og potensielle kunder på telefon
  • Selge inn de aktuelle produktene
  • Skape gode relasjoner

Vi søker deg som

  • Minimum har fullført videregående skole. Høyere utdanning på høgskole- eller universitetsnivå eller utført militærtjeneste telles som pluss
  • Trigges av å jobbe mot tydelige mål og trigges av sunn konkurranse
  • Med fordel har en interesse for historie

Det viktigste i denne rollen vil allikevel være motivasjon og drive for salg. Du trenger ikke ha erfaring med salg fra tidligere, da du vil få grundig opplæring og oppfølging den første måneden. I tillegg er det et krav om at du har gode kommunikasjonsevner på norsk både skriftlig og muntlig, er en relasjonsskaper, samt er uredd i møte med nye mennesker.

Annen informasjon:

  • Oppstart: Snarest
  • Arbeidsomfang: 100% stilling, 6 måneder bemanning med mulighet for forlengelse
  • Plassering: Kolbotn

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Vår kunde har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Vi selekterer søkere fortløpende, noe som vil si at vi kan komme til å ta ned annonsen tidligere dersom vi finner rett kandidat. Vi anbefaler deg derfor å søke snarest.

Informasjon om bedriften

Du vil få mer informasjon om vår kunde hvis du blir valgt ut til et telefonintervju.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen