Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Dokumentasjonskoordinator til Telia

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
18.10.2020
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe i et innovativt miljø og trives med mange baller i luften?Telia søker en dokumentasjonskoordinator til deres avdeling Fixed Construction!

Informasjon om stillingen

Academic Work søker en analytiker til teknisk utbygging på vegne av vår samarbeidspartner Telia Norge. Som et moderne teknologiselskap er Telia sammen med merkevarene OneCall, MyCall, Phonero og Get en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

På bakgrunn av en permisjon og et økende volum av oppdrag søker avdelingen, Fixed Construction, deg til å supportere i prosjektene. Avdelingen jobber med infrastrukturen; Planlegging, utbygging og oppgradering av koaks- og fibernettet over hele landet. Din rolle blir viktig for oppfølging og koordinering i prosjektene, hovedsakelig knyttet til fremdrift og dokumentasjon av søknader og tillatelser. Stillingen innebærer mye kommunikasjon med ulike interessenter og berørte parter, så vi vil gjerne høre fra deg som trives med mange kontaktpunkter og flere baller i luften samtidig! Du vil bli en del av en dyktig og erfaren gjeng kollegaer som vil sørge for å gi deg en god opplæring for at du skal lykkes.

Hvorfor Telia?

 • Internasjonale karrieremuligheter
 • Innovativt selskap
 • Godt arbeidsmiljø
 • Gode utviklingsmuligheter

Arbeidsoppgaver

I rollen som dokumentasjonskoordinator vil du hovedsakelig ha ansvaret for koordinering, dialog og dokumentasjon knyttet til tillatelser og søknader. Stillingen innebærer mye kommunikasjon med ulike interessenter, noe som fordrer at du trives i dialog med mennesker, samt arbeid med dokumentasjon for å sikre høy kvalitet i prosjektleveransene. Du vil blant annet jobbe med:

 • Innhenting av fremføringstillatelser
 • Søknader og tillatelser for utbygging hos kommuner og grunneiere
 • Oppfølgning av leieavtaler for fiber
 • Dokumentasjon i ulike systemer
 • Analyse av geografiske områder
 • Samarbeid med avdelinger og kontorer internt i Telia, og med kommuner og grunneiere

Vi søker deg som

 • Har fullført relevant høyere utdannelse, fortrinnsvis innen økonomi, administrasjon, geografi eller lignende
 • Har god systemforståelse
 • Har god kompetanse innen Excel og Office365
 • Trives i en hektisk arbeidshverdag
 • Kommuniserer flytende på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Mangler du relevant høyere utdannelse? Dine personlige egenskaper kan kompensere for dette!

Som person er du

 • Strukturert
 • Nøyaktig
 • Ansvarsfull

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale
 • By: Oslo
 • Omfang: Heltid, bemanning 6 måneder

Søknadsfrist: 18. oktober

Kontaktinformasjon: denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work i samarbeid med Telia. Du vil bli ansatt hos Academic Work, og alle spørsmål angående prosessen skal sendes til Academic Work.

Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

Informasjon om bedriften

Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Telia har merkevarene OneCall, MyCall, Phonero og Get. Som et moderne teknologiselskap er Telia en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telias omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper Telia fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder.

Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen