Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Frontend-utvikler søkes for Ruter

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
21.10.2020
Gå til søknadsskjema

Om oppdraget:


Ruter søker en frontend utvikler som vil inngå i team "Verktøy". Verktøyteamet utvikler og forvalter verktøy bl.a. for å:

 • overvåke trafikken og avvik i.f.t. planlagt trafikk
 • informere passasjerer om avvik
 • logge hendelser og analysere kvalitet på trafikkproduksjonen
 • følge opp kvaliteten mot operatørene


Ressursen skal jobbe med design, utvikling og forvaltning av web applikasjoner som en del av løsningene i Verktøyteamet. Applikasjonene har både CRUD funksjonalitet og live visning av trafikkstatus i sanntid i for eksempel kart.

Verktøyteamet praktiserer DevOps og består av produkteier, scrum master, ca 6-7 utviklere og en tester. De andre utviklerne er backend / full-stack. Teknologien som brukes i frontend er ReactJS.


Krav:


 • Erfaring med utvikling i Javascript, Typescript og CSS
 • Erfaring med design av web-applikasjoner
 • Erfaring med ReactJS, Node.js og web sockets
 • Erfaring med GIT


Ønsket kompetanse:


 • Ulike moderne rammeverk og teknologier for web applikasjoner og mobil apper.
 • Gitlab eller andre verktøy for continuous integration og continuous deploy
 • Agilemetoder/iterativeleveranserikomplekseløsninger
 • Forretningsforståelse og kundeorientert tilnærming
 • Testautomasjon
 • Docker,KubernetesogAWS
 • JIRA, Confluence
 • ArbeidiDevOpsteam


Oppstart: senest 16.11.2020

Varighet: antatt til 31.08.2021

Omfang: 100%

Lokasjon: Oslo

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen