Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Servicemedarbeider søkes til kjøpesenter

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du opptatt av å skape gode kundeopplevelser? Ønsker du å bli en del av et positivt og inkluderende arbeidsmiljø? Er du glad i å jobbe med mennesker og liker å jobbe med service? Da er dette stillingen for deg!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med vår kunde ser vi etter en dyktig og serviceinnstilt medarbeider til deres informasjonsavdeling. Du vil være det første ansiktet kunder ser når de henvender seg til informasjonsskranken, og det er derfor viktig at de møter en person som er løsningsorientert og håndterer alle henvendelser med et smil. I rollen som servicemedarbeider vil du i tillegg være en viktig kontaktperson for de ansatte, og du må derfor evne å ha mange baller i luften på samme tid.

Stillingen er deltid og arbeidsmengde vil variere. Det er viktig at du er fleksibel og kan stille opp på kort varsel. Dette er en ypperlig stilling for deg som er student.

Arbeidsoppgaver

Ingen dag er lik, men viktige arbeidsoppgaver vil være:

 • Kundeservice over informasjonsskranken, telefon og e-post
 • Se til at fellesområder er ryddige og presentable
 • Publisere markedsmateriell på hjemmeside, Instagram og Facebook
 • Booking av møter og standplasser
 • Hjelpe kunder med alle tjenester senteret tilbyr, som kundeklubb-support, taxibestilling mm
 • Svare på henvendelser fra butikkansatte, kunder og e-post
 • Annet forefallende arbeid

Vi søker deg som

 • Har erfaring fra kundeservice
 • Kommuniserer flytende på norsk, både skriftlig og muntlig
 • Ser på deg selv som strukturert, ansvarsbevisst og pliktoppfyllende
 • Forstår hva det vil innebære å være sentrets ansikt utad

Ut over dette leter vi etter deg som er fleksibel og engasjert. Du kan jobbe selvstendig og du tar initiativ både når det kommer til arbeidsoppgaver og for å skape et godt arbeidsmiljø. Du er positiv med et smittende humør.

Øvrig informasjon

Søknadsfrist: Snarest
Vi selekterer søkere og inviterer til intervjuer forløpende. Dette kan bety at vi stenger annonsen når vi har funnet relevante kandidater, og dermed ikke tar flere kandidater inn i prosessen.

Informasjon om bedriften

Vår kunde er et moderne og trendsettende kjøpesenter med fokus på fantastisk service og en behagelig handleopplevelse. Deres fokus på nye trender kombinert med avslappet atmosfære og personlig service, gjør dem til et unikt kjøpesenter.

Mer informasjon om bedriften vil du få i direkte kontakt med oss dersom du er aktuell for stillingen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen