Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Social Media Community Coordinator til Samsung!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring med strategisk arbeid med sosiale medier? Vil du i tillegg jobbe i et av verdens fremste teknologiske selskaper? Da kan dette være rollen for deg!

Informasjon om stillingen

På vegne av Samsung ser vi nå etter en Social Media Community Coordinator med ansvar for Norge.

I stillingen vil du ta del i teamet som har ansvar for Sosiale Medier. I dette teamet vil også jobb tett med andre Community Coordinators i Finland, Danmark og Sverige, i tillegg til en Nordic Coordinator. Dine daglige oppgaver vil være å håndtere ulike aktiviteter i de lokale sosiale medier kanalene som f.eks Facebook, Instagram, Twitter, Youtube og LinkedIn.

I rollen vil du jobbe tett med kolleger fra hele Norden for å dele erfaringer og emner fra ditt marked. Du vil få støtte fra Nordic Social Media Coordinator med å skape innholdsplaner og implementere innholdsønsker fra ditt lokale marked. Kolleger fra ditt lokale markedsteam vil henvende seg til deg for å få innhold til de ulike kanalene og du vil sammen med dine nordiske kolleger koordinere en overordnet plan. Dine daglige oppgaver vil inkludere tett dialog med ditt team og ditt lokale marked, opprettholde «Brand tone of voice», skape innhold til de ulike kanalene, kvalitetssikre og justere innhold som skal ut, oversette innhold fra engelsk til norsk, håndtere statistikk og henvendelser fra ditt lokale marked ang publisering av innhold. I rollen må det også påberegnes noe reisevirksomhet, omtrentlig 3 ganger i året.

Som en del av Samsung vil du ta del i en kultur som mener at meningsfull fremgang kommer fra å våge å trosse barrierer. Teknologi skal være tilgjengelig for alle, og skal gjøre menneskers liv både smartere og enklere. Teamet er opptatt av åpenhet, og at man sammen skal teste, analysere, læres og utvikles! Teknologi er hjerte av hva de gjør, og vi ser derfor for oss at du har en innboene teknisk interesse. Utover dette tilbyr Samsung gode utviklings- og karrieremuligheter innen digital markedsføring og du vil få muligheten til å jobbe med innovative produkter innen teknologibransjen.

Arbeidsoppgaver

 • Komme med tanker og ideer til nytt innhold
 • Skape verdifullt innhold til Sosiale Medier
 • Tilpasse innhold til de ulike kanalene
 • Skape engasjerende tekster som kan publiseres i Sosiale Medier
 • Publisere innhold, inkludert QA
 • Innhente statistikk
 • Fungere som en lokal innholdskoordinator
 • Forbrukerdialog - Svar på kommentarer og spørsmål på tvers av kanaler, gi tips og deleger vanskeligere tekniske spørsmål til Kundesenteret
 • Koordinering av teknisk kundesupport
 • Oversettelser

Vi søker deg som

 • Har fullført en Bachelor innen markedsføring, kommunikasjon e.l
 • Har minimum to års erfaring fra strategisk arbeid med Sosiale Medier
 • Har en fundamental forståelse for digital markedsføring
 • Har grunnleggende forståelse for Photoshop, InDesign, videoredigering og fotografering
 • Svært gode skriftlig kunnskap
 • Har en sterk interesse for teknologi
 • Kommuniserer flytende på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Kan du i tillegg svensk er dette en fordel, men ikke et krav.

For å trives i rollen som Social Media Community Coordinator bør du være du være glad i mennesker, og evne å skape gode samtaler online. Den ideelle kandidaten er interessert i teknologi og holder seg oppdatert på nye produkter og funskjoner. I tillegg er du serviceorientert og har en lidenskap for å skape relasjoner med nye mennesker.

Som person er du:

 • Serviceorientert
 • Fleksibel
 • Strukturert

Annen informasjon

 • Oppstart: 02.11.2020
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Samsung har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Samsungs elektronikkvirksomhet har oppnådd stor suksess og har gjort selskapet til en anerkjent bransjeleder verden over. Samsung er nå rangert blant verdens 10 største varemerker.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen