E-commerce ansvarlig søkes til Luna Group

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du komme inn i en avdeling hvor du raskt får ansvar og påvirkningskraft? Har du i tillegg en teknisk forståelse, og ønsker å jobbe i krysningen mellom teknologi og markedsføring? Da kan dette være din sjanse!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Luna Group søker vi nå etter deres nye E-commerce ansvarlig.

I rollen som E-commerce ansvarlig vil du jobbe både operativt og strategisk for å skape en digital tilstedeværelse hos Luna Group sine målgrupper. Du vil jobbe med deres B2B/B2C e-commerce løsninger, samt digitale tjenester. For å klare å drive det operative arbeidet med disse e-commerce løsningene ser vi at du er en markedsfører med god IT forståelse som er opptatt av digital forretningsutvikling.

I tillegg til det overnevnte vil du også bistå markedsavdelingen med øvrige oppgaver, samt fungere som en teknisk sparringspartner i fremtidige IT-prosjekter.

Jobben er plassert på Rosenholm Campus som ligger ved Kolbotn, ca 20 minutter fra Oslo sentrum.

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle og drive den digitale tilstedeværelsen
 • Sikre gode kundeopplevelser gjennom godt innhold
 • Følge opp og utforme rapporter for E-commerce løsninger
 • Planlegge, implementere og følge opp digitale kampanjer

Vi søker deg som

 • Har noen års erfaring innen E-commerce, primært rettet mot B2B segmentet
 • Har relevant utdanning innen E- commerce, digital markedsføring etc.
 • Har gode analytiske evner og erfaring med å jobbe med f.eks google analytics. Du har kunnskap om hvordan du jobber med målgruppestyrte kampanjer og har erfaring med å skape innhold som konverterer til salg
 • Behersker grafisk verktøy til innholdsproduksjon som f.eks Photoshop og Adobepakken
 • Kommuniserer godt på norsk og engelsk både skriftlig og muntlig

Som person er du

 • Initiativrik – Du identifiserer aktiviteter, oppgaver eller løsninger som må implementeres før det blir forespurt av andre
 • Løsningsorientert - Identifiserer og agerer for å skape forretningsmuligheter, som er gunstig for både egen organisasjon og kundens, selv i situasjoner der det ikke er åpenbart for andre
 • Selvstendig - Du kan jobbe uten forhåndsdefinerte rutiner eller veiledning, og tar eget ansvar for å drive oppgaver mot det fastsatte målet

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest/etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast stilling
 • Plassering: Rosenholm
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Luna Group har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer

Informasjon om bedriften

Luna Group tilbyr markedets bredeste sortiment av verktøy og forbruksmateriell for profesjonelle brukere innen bygg og industri. Vårt mål er å være en strategisk samarbeidspartner for våre forhandlere, slik at de kan konsentrere seg om å utvikle sin virksomhet og sine kunder. Luna Group er representert i 8 land og har en årlig omsetning på 1500 MSEK. I 2017 feiret Luna 100 år i bransjen. Les mer om oss på www.lunagroup.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen