Searching for several Java/SQL Developers - payments

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Bergen, Trondheim og Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
30.11.2020
Gå til søknadsskjema

Oppstart: Snarest og senest 31.12.2020

Varighet: Prosjektet er forventet å vare frem til 30.06.2021

Stillingsprosent: 100%

Lokasjon: Primær lokasjoner er Bergen, Trondheim og Oslo, men andre lokasjoner er også aktuelle avhengig av hvilket team de vil tilhøre

Språk: Norsk/engelsk


Responsibilities:

The developer should have domain knowledge for payments. The developer should master JAVA or database, or both.

 • The developer is responsible for ensuring that the functionality is realized in accordance with requirements and implementation plan with sufficient quality. 


Tasks:

 • Participate in implementation planning??
 • Programming
 • Document the code ??
 • Unit testing and reporting of the unit tests
 • Act in accordance with the modelled design. This means that the developer must have an understanding of what the system shall do and what functions it should contain.
 • Performance assessment and tuning (all developers are responsible for ensuring that the performance of their components, i.e., the components they are the main contributor to, help to meet the performance requirements) ?
 • Ownership of their modules/components through the entire development phase ??
 • Rectifying of errors in the test phases ??
 • Assist in producing test data
 • Assist in test
 • Estimation of remaining work (number of hours) in their modules ??
 • Mutual guidance and help to others in the team.
Ansvarlig rådgiver:   Frederik Ask
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen