Domino’s søker Chief Digital Officer

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Domino´s Norge søker etter en fremoverlent og kommersielt anlagt CDO. Dominos Pizza har store vekstambisjoner i Norge de neste årene og CDO vil spille en sentral rolle i operasjonaliseringen av denne strategien.  
 
CDO vil lede arbeidet med å implementere ny e-commerce plattform, samt videreutvikle og drifte denne. Rollen vil være en viktig sparringpartner for CEO i den videre utviklingen av selskapet i Norge. CDO vil jobbe tett med teknologileverandører både lokalt, internasjonalt og ha tett kontakt med IT-miljøet i?Dominos?Pizza International. 
 
 
Arbeidsoppgaver: 

 • Etablere og videreutvikle et teknologisk veikart som understøtter forretningens behov og strategi 
 • Implementere drifte, vedlikeholde og videreutvikle e-commerce plattformen og tilhørende apper 
 • Levere gode IT tjenester til kjedens franchisetakere  


Kvalifikasjoner: 

 • Relevant høyere utdannelse 
 • Solid erfaring med e-commerce løsninger 
 • Kunne bygge kundeorienterte løsninger 
 • Solid forståelse for CRM 
 • Forståelse for arkitekturprinsipper 
 • Erfaring fra kjededrift er en fordel 
 • Gode kommunikasjonsferdigheter muntlig og skriftlig på norsk og engelsk 

 
Personlige egenskaper: 

 • Analytisk, kommersiell og resultatorientert 
 • Evne til å tenke strategisk og foreslå kreative løsninger i tråd med forretningsmålene 
 • Trives med å jobbe i et miljø med høy energi, høy intensitet og rask utvikling. Du må ha ståpåvilje og stor arbeidskapasitet 
 • Interesse for kontinuerlig utvikling og forbedringer 
 • Operativ med hovedfokus på vekst 
 • Positiv, imøtekommende og omgjengelig  


Vi tilbyr: 

 • En attraktiv og spennende stilling på vinnerlaget Domino’s! 
 • God lønn og et energisk og godt arbeidsmiljø 
 • Kvalitetsopplæring, oppfølging og utvikling 

For spørsmål til stillingen, kontakt gjerne Jonas Rambæk  (jr@capus.no / 932 42 133) eller Anders Kihle (anders.kihle@capus.no / 977 67 816). Søknader behandles fortløpende. 
 

Om arbeidsgiveren

Domino´s Pizza er en amerikansk pizzakjede etablert i 1960, og er i dag ansett som verdens største merkevare innen pizzamarkedet med en betydelig virksomhet innen pizzalevering. På verdensbasis har vi mer enn 17 000 restauranter i over 90 internasjonale markeder. I Norge har vi vært etablert siden 2014, og er i dag Norges tredje største pizzaleverandør med 42 butikker fordelt over hele landet.

Vi håndlager hver eneste pizza til hver kunde og har et mål om å alltid servere kvalitetsmat til en konkurransedyktig pris, med et enkelt og tilgjengelig bestillings system. Vi bruker fersk deig og legger vår stolthet i å levere kvalitetsprodukter innenfor 30 minutters leveringstid.

Vi skal alltid levere den beste pizzaopplevelsen til våre kunder og våre ansatte er vår viktigste ressurs.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen