Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Identity Governance Administration Manager

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
23.11.2020
Gå til søknadsskjema

Hvordan jobber NAV med sikkerhet?

Er du en person som kan ligge våken om natta og fundere på hvordan sikkerhetsprosesser kan optimaliseres? Hvordan man bør innrette dialogen med virksomhetsledelsen på en slik måte at det vekker interesse og involvering? Eller hvordan skal man bygge et styringssystem for sikkerhet slik at det gjenspeiler hvordan linjeorganisasjonen faktisk ønsker å arbeide og samtidig være i tråd med risikoappetitten? Da bør du lese mer om muligheten for å jobbe med sikkerhet i NAV.

NAV har de siste årene vært gjennom en omfattende digital transformasjon av hele verdikjeden som fundamentalt endrer tjenesteutviklingen og påvirker arbeidsform og teknologivalg. Denne endringsreisen kommer til å vedvare i årene som kommer og det er nødvendig å revitalisere sikkerhetsarbeidet i tråd med de endringene virksomheten har vært gjennom.

Nå får du en unik mulighet til å være med og påvirke denne endringen for ditt fagområde i en av Norges største offentlige virksomheter.

Sikkerhetsseksjonen består i dag av 10 medarbeidere og har et virksomhetsovergripende og overordnet ansvar for informasjonssikkerhets- og beredskapsarbeidet i NAV, inkludert kvalitetssikring iht. nasjonale og internasjonale sikkerhetsnormer og forpliktelser. Seksjonen arbeider tett med arkitektur for å sikre mest mulig fleksible og fremtidsrettede sikkerhetsløsninger som underbygger NAV sine mål. Seksjonen har domeneansvar for teknisk informasjonssikkerhet og er i kraft av denne rollen ansvarlig for utarbeidelse av overordnede prinsipper og retningslinjer, samt løpende koordinering og samordning av sikkerhetsarbeidet med IT-avdelingen.

Sikkerhetsseksjonen er overordnet ansvarlig for tilgangsstyringen i NAV og søker nå Identity Governance Administration (IGA) Manager.

Rollen vil få muligheten til å etablere og bygge opp et helt nytt fagområde i NAV hvor premissene for arbeidet skal defineres og lede arbeidet med å implementere IDM-prosess med underliggende teknologistøtte.

Arbeidsoppgaver:

Rollen er produkteier for tilgangsstyring i NAV. Dette inkluderer utarbeidelse og forvaltning av prosesser for tilgangsstyring, samt anskaffelse og innføring av nytt tilgangsstyringsverktøy.
Du vil være med på å videreutvikle fagmiljøet innen sikkerhet og jobbe tett med andre enheter i NAV, spesielt IT-avdelingen for å få sikkerhet med som en naturlig del av NAV sin fremtidsrettede arkitektur og smidige utviklingsprosesser.
Enkelte oppgaver i Sikkerhetsseksjonen vil kreve sikkerhetsklarering og uten slik klarering kan arbeidstakeren ikke jobbe med disse oppgavene. Oppstår en slik situasjon må arbeidstakeren påregne å utføre seksjonens øvrige oppgaver slik de til enhver tid er.

Hvem er du? 

Vi ser etter deg som er endringsvillig, strukturert, positiv og selvgående.

Krav til kompetanse:
 

  • Master eller tilsvarende (minst 4 år). Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Erfaring med strategisk sikkerhetsstyring
  • Erfaring med tilgangsstyring i et strategisk perspektiv
  • Erfaring med å jobbe i tverrfaglige team og med smidig utviklingsmetodikk kan være en fordel
  • Kjennskap til ledende verktøy for tilgangsstyring
  • Erfaring med risikostyring
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne


Vi tilbyr:
 

  • Stillingen lønnes som seniorrådgiver (kode 1364), lønnsspenn fra kr. 655 400 til kr. 883 100. For spesielt kvali?serte kandidater kan høyere lønn vurderes.
  • God pensjonsordning gjennom Statens pensjonskasse (fra lønnen trekkes 2 %)


NAV legger vekt på mangfold og oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke – uansett alder, kjønn, funksjonsevne, etnings bakgrunn eller hull i CV. Vi tilrettelegger arbeidsforholdene ved behov. NAV jobber for å realisere regjeringens inkluderingsdugnad med mål om at 5% av faste nyansettelser i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV.

Om arbeidsgiveren

NAV leverer arbeids- og velferdstjenester til Norges befolkning og har 19 000 medarbeidere fordelt over hele landet. NAV skal gi mennesker muligheter, og vårt hovedmål er å få flere i arbeid. Vi ser etter deg med pågangsmot og engasjement som ønsker meningsfulle og varierte arbeidsoppgaver.

NAV er en inkluderende arbeidsplass som er preget av mangfold. Vi ønsker at alle kvalifiserte kandidater søker jobb hos oss. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. I lys av inkluderingsdugnaden oppfordrer vi personer med nedsatt funksjonsevne og/eller “hull i CV” om å søke jobb hos oss. De er en verdifull arbeidskraftressurs som NAV trenger. Søkere som tilkjennegir at de har nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en, gjøres oppmerksom på at denne opplysningen kan bli brukt til statistikkformål ifm. regjeringens inkluderingsdugnad dersom vedkommende blir ansatt.

Vi gjør oppmerksom på at CV benyttes til utvidet søkerliste. Dersom du ønsker å unntas fra offentligsøkerliste må dette begrunnes. Se feltet for spesiell vurdering under utfylling av CV. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen