Du er vår nye arkitekt for utvikling av moderne Data- og Analyseplattformer

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
08.01.2021
Gå til søknadsskjema

Vi søker to løsningsarkitekter for Microsoft Azure og to løsningsarkitekter for Amazon Web Services


Knowit er en ujålete, trivelig og inspirerende arbeidsplass med solid lagånd. Vi vinner stadig nye spennende prosjekter og derfor trenger vi flere kolleger. Du kommer til å bli en lagspiller i et sterkt og kompetent miljø med fokus på å dele kunnskap, hjelpe hverandre til de beste løsningene og å ha det trivelig sammen. Det som gjør Knowit til en unik arbeidsplass, er evnen og kompetansen til å kunne levere alt som trengs for å lykkes med innovasjon og det digitale skiftet.


I Knowit Decision har vi samlet Knowits spisskompetanse som hjelper våre kunder til å bli bedre på å være datadrevne. Her kombinerer vi medarbeidere med tung kompetanse og pasjon for «Business Analytics, Data Governance og Information Management» med Kreativitet som skaper sterke brukeropplevelser, Strategi for fremtidens organisasjon, og ikke minst Teknologi som muliggjør våre kunders visjon.b1a73b0e8d31c0912a4f9344a49758a1.png


Kjenner du deg igjen i noe av dette?

Du har solid teknisk tyngde og kan være med å utvikle vår kompetanse innen løsnings- og dataarkitektur.

Du kan aktivt bidra i vår satsing innen utvikling av Analyseplattformer og BI-løsninger i hybrid- og skymiljøer.

Du forstår viktigheten av datavalidering og metadata i datadrevne løsninger og kan bidra til å sikre en robust forvaltning og opprettholdelse av kvalitet over tid.

Du har ambisjoner om å ha en sentral rolle i et av Nordens sterkeste digitale fagmiljøer.


Du har:

  • Mer enn 5 års erfaring som løsningsarkitekt for integrasjon, datavarehus, analyse og rapporteringsløsninger
  • Utviklererfaring fra komplekse dataplattformer (on-prem, hybrid, sky)
  • Dokumentert erfaring fra løsnings- og dataarkitekturarbeid
  • God kjennskap til dataforvaltning, dataflyt og modellering
  • Sertifisering og/eller erfaring fra leveranser for datalager, integrasjon, streaming, rapportering og analyser i Azure og/eller AWS

Hva forventer vi av deg?

I tillegg til å like eller har likt å jobbe hands-on med løsninger og teknologi i vår bransje og som spesifisert over, har du prosess-, strategi- og forretningsforståelse i blodet.

Vi ønsker også å høre om du har erfaring med, eller forutsetninger og interesse for, å jobbe i en eller flere roller med:

  • Problemløsningsteknikker og Design Thinking
  • Konkretisering av løsningsforslag og estimering
  • Videreutvikling av spisskompetanse innen teknologi/produkt
  • Løsningssalg basert på kundens behov og muligheter med moderne teknologier

Ut fra våre kunders krav er det viktig at du kan kommunisere godt muntlig og skriftlig på norsk (ev. svensk/dansk) og engelsk.

Vi tilbyr et inspirerende og selvstendig miljø der du har stor frihet til å forme din egen hverdag og utvikle din spisskompetanse.


Hvorfor velge oss?

For oss er det også viktig å ha det kult på jobben. Derfor står vi medarbeidere i spissen for å lede det sosiale og faglige tilbudet med både fagturer, lagbygging og flere sosiale arrangement hver måned.

I løpet av det siste året har vi med suksess deltatt i hackathon innen ML-/AI-området, noe vi stolt har fortalt om på vår YouTube-kanal:?Knowit Hackathon. En lærerik og spennende måte for oss å utvikles på og som vi planlegger å gjøre mer av. Dette er også et illustrerende eksempel på hvordan vår pasjon for innovasjon og bærekraftige løsninger skal få god plass i de resultater vi leverer sammen med våre kunder.

Knowit tilbyr deg en trygg arbeidsplass der du i tillegg til markedsmessig lønn og gode utviklingsmuligheter, får ta del av bl.a. kollektive ytelser som helseforsikring, overskuddsdeling og gode pensjonsordninger.


Om Knowit

Knowit har over 2300 dyktige medarbeidere i Norden og mer enn 700 i Norge. I 28 år har vi bistått kunder med digitale transformasjoner. Vi så tidlig verdien av å la de beste kreative hodene, teknologene og strategene jobbe sammen i team. Dette har gitt oss en unik markedsposisjon.


Fagmiljø

Knowit har et av markedets sterkeste miljø for fagutvikling. Dette gjøres gjennom flere store initiativer organisert av ansatte og ildsjeler som brenner for fag. Mange av disse sesjonene blir filmet og tilgjengeliggjort på vår egen blogg, knowitlabs.no. Knowit Academy som er et nasjonalt program i Knowit for å gi de ansatte mulighet for å være med i kompetanseprogrammer, henter inn både nasjonale og internasjonale kursholdere.


Om dette passer for deg?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Hos oss trenger du ikke å skrive en lang søknad, vi trenger bare nok informasjon fra deg til å vurdere din erfaringsbakgrunn og kort om hva av dette som interesserer deg. Det kan for eksempel være en CV eller en LinkedIn-profil.

Du kan også kontakte Ragnhild Svarstad Martinsen hos oss for å høre mer, på telefon 975 85 446 eller e-post

ragnhild.martinsen@knowit.no.Logo
Ansvarlig rådgiver:   Ragnhild Svarstad Martinsen
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen