Lead Manager søkes til Formuesforvaltning!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring med digitale plattformer og ønsker å være en del av et innovativt miljø der nytekning premieres? Er du i tillegg ansvarsbevisst, samarbeider godt med andre og vil være med på å utfordre finansbransjen? Da kan dette være rett mulighet for deg!

Informasjon om stillingen

Som Lead Manager i Formuesforvaltning vil du få ansvar for å planlegge, organisere og gjennomføre lead nurturing aktivteter og andre leads genererende tiltak. Et av dine hovedmål vil være å skape enda bredere merkevarekjennskap for Formuesforvaltning i Norge og deres datterselskap Burenstam i Sverige, gjennom ulike digitale kanaler og kampanjer i sosiale medier. Du vil bli en del av et fremoverlent markedsteam med hyggelige kollegaer både i Sverige og Norge. Stillingen innebærer også tett samarbeid med det norske og svenske salgslederteamet. Det er derfor viktig at du har en interesse for salg i kombinasjon med digitale medier. Ditt arbeidssted er i Oslo, men ettersom ditt ansvarsområde vil dekke både det norske og svenske markedet kan det bli nødvendig med noe reisevirksomhet.

Formuesforvaltning er et ambisiøst selskap som bruker mye ressurser på digital utvikling. Vi er derfor på jakt etter deg som ønsker å utvikle din egen rolle, og som har kompetanse og evne til å bidra aktivt til å skape gode resultater fremover. Du bør ha god teft for både business og markedsføring.

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle og implementere strategi for å støtte "account based marketing" og målrettet annonsering
 • Utvikle og implementere salgsgenererende programmer for spesifikke, målrettede segmenter og kontoer, sammen med salgsledelsen
 • Benytte deg av nye digitale og sosiale markedsføringsmetoder som kan være av verdi for å skape nye forretningsmuligheter
 • Være konstant på jakt etter nye muligheter for å øke bevisstheten om Formuesforvaltning og skape engasjement hos potensielle kunder
 • Arbeide tett med innhold og digital markedsføring for å sikre at innhold av høy kvalitet er tilgjengelig for alle kampanjer
 • Være et bindeledd mellom markedsavdeling og salgsavdelingen
 • Utvikle måltall og analysere resultater fra markedsføringsaktiviteter

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdannelse, gjerne innen Økonomi, Markedsføring, Business eller liknende
 • Har erfaring innen digitale medier og marketing automation systemer
 • Brenner for den digitale kundereisen
 • Tror på digitale medier som et salgsfremmende verktøy
 • Kommuniserer svært godt på norsk, både muntlig og skriftlig.

Utover de overnevnte kravene innehar du følgende personlige egenskaper:

 • Forretningsorientert
 • Analytisk
 • Initiativtakende
 • Samarbeidsvillig

Det er et pluss hvis du har:

 • Vært innom CRM systemer, gjerne Salesforce
 • Interesse for E-mail markedsføring
 • Kjennskap til Adobe-pakken og enkel HTML koding

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Formuesforvaltning har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Formuesforvaltning er Norges største privateide rådgivnings- og forvaltningsselskap. Siden 2000 har vi utfordret etablerte aktører ved å blant annet utnytte teknologi og digitalisering for å betjene nåværende og potensielle kunder på en innovativ måte. Vi tilbyr helhetlig investeringsrådgivning der kunder får tilgang til kompetanse innen finans, skatt, juridiske spørsmål og forretningsførsel. Selskapet har 286 ansatte, og har 17 kontorer i Norge, samt i Stockholm, Gøteborg, Malmø og London.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen