Søker Microsoft konsulent

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
29.11.2020
Gå til søknadsskjema

Oppstart er ønsket snarest. Varighet på 3-6 mnd. Åpen for 3 dager pr uke, kan også ta full tid.


Arbeidsoppgaver

 • Daglig drift og overvåkning
 • Kontinuerlig oppgradere og forbedre dagens plattform
 • Ta initiativ til, planlegge og gjennomføre forbedringer som bidrar til effektiv, sikker og stabil drift
 • Feilsøking og eskalering
 • Bidra til å optimalisere driftsprosesser
 • Gi faglig støtte og råd til utvikling          


Kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning innen drift av Windows-miljø og forvaltning av IT infrastruktur. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for krav til utdanning
 • Erfaring og god kompetanse på Microsoft Internet Information Server
 • Erfaring og god kompetanse på Microsoft SQL Server
 • Erfaring med PowerShell
 • Fordel med kjennskap til VMWare
 • Erfaring med sikkerhetsarbeid og god forståelse av IT-sikkerhet
 • Fordel med erfaring fra finansbransjen
 • Det teller positivt om du også har erfaring med drift av SCCM

Logo
Ansvarlig rådgiver:   Frederik Ask
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen