Channel Marketing Lead til Samsung!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å bli utfordret av selskap med en sterk merkevare som har fokus på teknologi og innovasjon?

Informasjon om stillingen

Samsung leter nå etter en lidenskapelig og resultatorientert Channel Marketing Lead i deres mobile team med arbeidssted i Oslo. Du vil jobbe tett med markedsteamet både lokalt og i Norden, samt Key Account Managerne for å hjelpe kanalpartnere i alle markedsrelaterte aspekter. Du vil også sørge for at brandingen, tilstedeværelsen og alle kampanjer utføres optimalt.

I Samsung er de drevet av å utvikle de beste produktene og tjenestene på markedet. Konstant endring og innovasjon preger dagens samfunn og er avgjørende for at et selskap skal overleve. I 70 år har Samsung rettet blikket mot fremtiden og forutsett markedets behov og krav. Slik har de styrt selskapet mot langsiktig suksess. Som Channel Marketing lead vil du ha en sentral rolle i arbeidet med å sikre at Samsung holder seg på toppen av markedet og fortsetter å berike og forenkle kundenes liv.

Arbeidsoppgaver

 • Utarbeide en årlig plan for markedsføringen i henhold til strategi, mål og budsjetter
 • Representere Samsung's markedsføringsinteresser til viktige kanalpartnere
 • Administrere og hjelpe Mobile Business-kunder sammen med Key Account Managers
 • Integrere, implementer og engasjere Samsung's kommunikasjon og produkter, til utvalgte kunder
 • Utvikle, implementere og drive markedsføringsaktiviteter, samt analysere og optimalisere disse
 • Levere vekst i verdi hos våre kunder
 • Levere vekst i markedsandel
 • Optimaliser Samsungs andel av synlighet, visningsandel, del av markedsføring og anbefalingsgrad på nivå med/over hovedkonkurrent og / eller verdi markedsandel
 • Lage og implementere produktlanseringsplaner
 • Sikre Samsung markedsføringsmidler i tide, inkludert korrekturlesing og godkjenning av norsk kopi
 • Koordinere merkevare- og markedsføringsaktiviteter
 • Ansvar for gitte markedsføringsbudsjetter
 • Støtte markedsavdelingen innen andre markedsførings- og kommunikasjonsområder, eks: PR, Media, Event etc.

Vi søker deg som

 • Har en bachelor eller master innen markedsføring, kommunikasjon eller lignende.
 • Har 1-2 års erfaring innen Customer/Channel Marketing
 • Med fordel har erfaring med å jobbe i butikk eller med online salg
 • Med fordel har tidligere erfaring fra elektronikkvirksomhet på forbrukersiden
 • Har innsikt i medie- og kampanjeplanlegging
 • Kommuniserer svært godt muntlig og skriftlig i både norsk og engelsk


I rollen er det viktig at du er forretningsorientert med både en strukturert og analytisk tilnærming, samt gode sosiale ferdigheter. Du forstår det store bildet, men har også oppmerksomhet for detaljer. Du anser deg selv som kreativ, både når det kommer til problemløsning og markedsføringsaktiviteter. I tillegg klarer du å prioritere levere oppgaver på tross av korte frister.

Samsung har et dynamisk miljø i en raskt voksende bransje og det er derfor mange muligheter for å vokse og utvikle seg! For å trives hos Samsung må du være en person som setter pris på et høyt tempo, takler endring og tør å ta egne initiativer. Vi ser etter en do'er med en positiv og vinnende holdning!

Annen informasjon

 • Oppstart: 04.01.2021
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Samsung har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer, så vi anbefaler deg å søke i dag.

Informasjon om bedriften

Samsungs elektronikkvirksomhet har oppnådd stor suksess og har gjort selskapet til en anerkjent bransjeleder verden over. Samsung er nå rangert blant verdens 10 største varemerker.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen