Triona søker utvikler til sitt .Net-miljø!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring med C# .Net og ønsker å bli en del av et IT-selskap med stor virksomhetskunnskap innen logistikk og infrastruktur? Verdsetter du et aktivt miljø med flat lederstruktur og mulighet til å påvirke fremtiden? Vi søker deg som har erfaring og ønsker å ta dine kunnskaper til et nytt nivå!

Informasjon om stillingen

Trionas langsiktige mål er å være en ledende og pålitelig leverandør av innovative IT-løsninger med tilknytning til logistikk- og infrastrukturrelatert virksomhet. Det innebærer at vi primært henvender oss til organisasjoner innen et begrenset antall bransjer.

Nå søker vi systemutvikler med gode ferdigheter innen C# .Net som kan bidra til å skape effektive, bærekraftige og sikker flyt av data, energi, gods og mennesker.

Hvorfor jobbe hos Triona

Kompetanse

Hos oss finner du stort virksomhetskunnskap innen transportinfrastruktur, trafikk, transport, skogsindustri og energi-/ kjøretøyindustri med spisskompetanse innen systemutvikling og systemforvaltning. Det er i disse områdene vi skaper effektive løsninger som hjelper kundene til å nå sine mål, som er det vår visjon og forretningsidé baserer seg på. Her vil du få mulighet til å lære fra de beste innenfor sitt fagfelt, men også være med å bestemme over egen arbeidshverdag og lykkes sammen med oss.

Vi bruker de nyeste verktøyene som er best egnet til å effektivt utføre det aktuelle oppdraget. Les mer om våre teknologier her.

Utvikling

Triona har bred kompetanse og medarbeidere med ulik bakgrunn og lang erfaring med mange teknologier og metoder. Vi jobber kontinuerlig med å heve kompetansen ved å motivere våre medarbeidere til å ta sertifiseringer og delta på konferanser. Hvert oppdrag er unikt og vi velger de teknologiene og metodene som passer hvert enkelt oppdrag best.

Hos oss vil du få en variert arbeidshverdag med utfordrende oppgaver. Det å få mulighet til å kunne delta på ulike og spennende prosjekter og sosiale samlinger er noe vi mener er viktig, og vår flate lederstruktur gjør at du har mulighet til å påvirke selskapet gjennom det daglige.

Vi jobber hele tiden med å bli bedre. Eksempler på dette er at vi kontinuerlig utvikler arbeidsstøtte, prosesser etc. som vi bruker i vårt daglige arbeid. Vi streber også for å handle proaktivt i våre kunderelasjoner og foreslå innovative løsninger som hjelper våre kunder med å effektivisere sin virksomhet.

Miljø og kultur

Vår selskapskultur er basert på et helhetssyn med mennesker i sentrum. Vi prioriterer våre oppdrag, kunder og ansatte og vårt mål er å skape langsiktige verdier og forbindelser.

Det er våre medarbeidere som utgjør Trionas kultur og derfor er det viktig at alle våre medarbeidere trives på jobb, samt har et balansert og godt liv. Videreutdanning og kompetanseutvikling er oppgaver vi prioriterer høyt. Hver medarbeider har en individuell utviklingsplan som omfatter kurs, sertifiseringer etc. og vi arrangerer løpende kompetanseutviklingsaktiviteter som f.eks. kompetanselunsjer og faglig forum.

Vi tilbyr en lønnsmodell som inkluderer en fast lønn, vinstdeling og konkurransedyktige goder. Denne samarbeidsmodellen fører etter vår mening til høy effektivitet og god trivsel blant våre ansatte. Våre ansatte skal ha det bra, og kunne leve et godt liv.

Vi søker deg som

  • Har høyere relevant utdanning på bachelor- eller masternivå
  • Har gode kunnskaper innenfor .Net og C#
  • Behersker både norsk og engelsk på et erfarent nivå
  • Det er en fordel med kjennskap til moderne testrammeverk og til smidig utviklingsmetodikk
  • Det er en fordel om du har erfaring med noen av følgende teknologier: SQL, HTML5, CSS, JavaScript og Azure
  • Vi krever ikke at du er ferdig utlært eller at du kan alle teknologiene, men det er en stor fordel om du har kjennskap til noen av disse.

Personlige egenskaper

Du er rask til å godta nye oppgaver og tilpasser deg i nye forhold, noe som innebærer at du raskt kan skifte fokus og prioritere mellom oppgaver. Du er komfortabel i sosiale situasjoner og kan med liten innsats opprette nye kontakter og bygge relasjoner. Du oppsøker ny kunnskap og ønsker å utvikle deg, samtidig som du stiller spørsmål og gjør en innsats for å bli bedre på ditt fagområde.

Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work, og stillingen som tilbys er fast hos Triona. Har du spørsmål eller ønsker å ta en prat vedrørende stillingen, kontakt med oss på mari.helland@academicwork.no.

Vi vil ta ned annonsen så snart vi har funnet riktig kandidat. Vent derfor ikke med å sende inn søknad, CV, vitnemål og gjerne github/eksempelarbeid.

Informasjon om bedriften

Triona er et IT-selskap som kombinerer stor virksomhetskunnskap innen transportinfrastruktur, trafikk, transport, skogsindustri og energi-/kjøretøyindustri med spisskompetanse innen systemutvikling og systemforvaltning. Det er i disse områdene vi skaper effektive løsninger som hjelper kundene til å nå sine mål, som er det vår visjon og forretningsidé baserer seg på.

Trionas langsiktige mål er å være en ledende og pålitelig leverandør av innovative IT-løsninger innen logistikk og infrastrukturrelatert virksomhet. Det innebærer at vi primært henvender oss til organisasjoner innen et begrenset antall bransjer.

Trionas selskapskultur er basert på et helhetssyn med mennesket i sentrum. Vi prioriterer våre oppdrag, kunder og ansatte og vårt mål er å skape langsiktige verdier og forbindelser. Vi skal være kjent som et selskap som er god på samarbeid med våre kunder og partnere, og med medarbeidere som arbeider på en engasjert og åpen måte ut ifra et helhetssyn. Trionas rolle i samfunnet er å skape effektiv, miljøvennlig og sikker flyt av data, varer og mennesker. Vi er overbevist om at ansvar for og bevissthet rundt miljøspørsmål er en hjørnestein i en langsiktig vellykket virksomhet. For oss er hensyn til miljø og omgivelser en selvfølge og en viktig del av vår bedriftskultur. Les mer om Triona her

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen