Innholdsprodusent søkes til Melbye Skandinavia

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Skedsmokorset
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du en lidenskap for å skape engasjerende innhold og vil du styrke merkevaren til selskapet?

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Melbye Skandinavia søker vi nå etter en innholdsprodusent til deres markedsteam her i Norge. De står på trappene til store endringer, og trenger din hjelp for å ta de neste stegene. Selskapet har nylig gått gjennom en stor rebranding, og ny hjemmeside blir lansert på nyåret.

Rollen som innholdsprodusent kan forklares ut ifra to profiler. Du vil være en tekstforfatter hvor hovedoppgaven er å skape og skrive gode tekster. Det kan være alt fra produkt-tekster, sosiale medier, annonser, nyhetsbrev eller for eksempel et kort manus til reklame- eller informasjonsfilm. Du vil også fungere som en intern "journalist". Du vil blant annet ha ansvar for å intervjue ingeniører eller prosjektledere som driver innenfor produktområdene, installasjon, fibernett, energi og infrastruktur. I den sammenheng vil du dekode og omformulere tungt fagstoff til engasjerende fagartikler.

Du vil bli en viktig del i å bygge opp et ungt og agilt markedsteam som vil betjene Melbye i fire land, og som verdsetter kreativitet, initiativ og innovasjon. Her finner du en arbeidsplass der du blir møtt med ansvar, og vil få muligheten til å sette ditt eget preg på den videre utviklingen.

"Melbye er bygget på en vennekultur hvor alle kan stole på alle og belage seg på hjelp av alle. Melbye er bygget på 3 grunnpilarer som er Profesjonallitet, nyskapning og Lagånd. Vi er en bedrift som jobber hardt for å være en bedrift hvor alle føler seg verdsatt, velkommen og som en av «gjengen»". , sa en kollega på markeds- og Tek-avdelingen.

Arbeidsoppgaver

 • Ansvarlig for innholdsproduksjon
 • Skrive engasjerende innhold/tekster for å drive flere brukere til nettsidene
 • Lage fagartikler og drive blogg med teknisk fagstoff

Vi søker deg som

 • Har en utdannnelse/bakgrunn innen lignende fagfelt
 • Har 1-2 års erfaring med innholdsproduksjon/journalist/tekstforfatter
 • Har «driv», og vil utvikle deg selv
 • Mestrer å ha mange baller i luften samtidig
 • Er flink til å sette deg inn i nye oppgaver, og lærer deg det som er nødvendig
 • Har en viss teknisk forståelse
 • Liker å skape gode historier basert på tungt fagspråk
 • Har god formuleringsevne både på norsk og engelsk skriftlig og muntlig

Som person er du

 • Selvstendig - Du kan jobbe uten forhåndsdefinerte rutiner eller veiledning
 • Initiativrik - Du implementerer og driver aktiviteter for å nå et ønsket resultat
 • Løsningsorientert - Du samler inn nødvendig informasjon og kan identifisere ressurser som trengs for å løse oppgaver
 • Profesjonell – Du tar ansvar for oppgavene dine og sørger for at de blir løst bra

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale, tiltenkt oppstart i Q1 2021
 • Arbeidsomfang: 100%, 12 måneder innleie med store muligheter for forlengelse
 • Plassering: Skedsmokorset
 • Søknadsfrist: Snarest
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Melbye Skandinavia har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Melbye Skandinavia er et ledende salg- og markedsføringselskap, som legger deres stolthet i å levere fremtidsrettede produkter og de smarteste løsningene innenfor infrastruktur, energi- og fibernett, samt installasjonsmarkedet.

Melbye ble grunnlagt i 1907, men selv med over hundre års historie er de likevel i dag et selskap som hele tiden har blikket mot fremtiden. De leverer gode resultater og har store vekstambisjoner, og de tror veien fremover består av nyskapning og bærekraftige løsninger.

De består av nesten hundre medarbeidere totalt, med hovedkontor i Oslo-regionen. Konsernet har også 9 salgskontorer i Norge, Sverige og England, samt et datterselskap i Taiwan.

Deres verdier er Nyskapning, Profesjonalitet og Lagånd, og for dem er dette mer enn ord. Det er grobunnen for deres kultur.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen