Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du en erfaren leder og ønsker å jobbe med utvikling i en av landets mest innovative virksomheter?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
18.01.2021
Gå til søknadsskjema

Skatteetaten ble nylig kåret til en av landets mest innovative virksomheter. Vi søker nå en erfaren leder til divisjon Utvikling, som har en ledende rolle i Skatteetatens videre utvikling og endring.

Som leder av divisjon Utvikling vil du være en pådriver i innovasjon og digitalisering av Skatteetaten gjennom å bidra til å forbedre etatens evne til å utføre samfunnsoppdraget.
Divisjonen skal støtte direktoratet og kjernevirksomhetens evne til helhetlig utvikling av tjenestene og fremme forslag til forbedring av etatens oppgaveløsning. Vi ønsker å styrke retningen mot en mer smidig utvikling med sammenhengende tjenester og brukeren i sentrum. En viktig oppgave er å bygge kunnskap om endringer og risikoer i omverdenen som kan påvirke etatens leveranseevne.

Som medlem av skattedirektørens ledergruppe vil du ha en sentral rolle i den strategiske nytenkingen og utviklingen i hele etaten. Stillingen innebærer ledelse av et fagmiljø med 70 medarbeidere og utstrakt samarbeid på tvers av etatens fag- og utviklingsmiljøer. I tillegg kommer samhandling med andre etater, private aktører og skatteadministrasjoner i andre land.

Våre ledere må evne å tenke helhetlig og trives med å samarbeide på tvers av ulike fagmiljøer. Ledere i Skatteetaten motiveres av å være i en lederrolle, ønsker å bruke tid på ledelse og er villige til å utvikle eget lederskap.

Arbeidsoppgaver

 • fremme utviklingstiltak som vil forbedre etatens oppgaveløsning
 • sikre et velfungerende metodeverk for koordinert innovasjon og forretningsutvikling i Skatteetaten
 • ha ansvar for å utarbeide felles kunnskaps- og beslutningsgrunnlag for helhetlig prioritering av etterlevelsesrisiko
 • lede Skatteetatens samarbeid om analyser med andre offentlige etater og aktuelle virksomheter
 • jobbe systematisk med bemanning, kompetanse og rekruttering for å møte morgendagens behov
 • være en sentral bidragsyter i toppledergruppen


Kvalifikasjoner

 • relevant mastergrad eller tilsvarende grad. Relevant erfaring kan i særlige tilfeller kompensere for utdanningskravet.
 • relevant ledererfaring med dokumenterbare resultater, fortrinnsvis fra en stor og kompleks virksomhet
 • erfaring fra forretningsutvikling og digital transformasjon
 • erfaring fra å lede i endrings- og omstillingsprosesser
 • meget god forståelse for samfunnsutvikling og brukernes behov


Personlige egenskaper

 • evner å tenke strategisk, helhetlig og langsiktig
 • evner å være tett på og samtidig lede gjennom visjonært og motiverende lederskap
 • oppnår resultater gjennom effektivt samarbeid og bygger tillitsfulle relasjoner
 • er analytisk, strukturert og evner å gå inn i komplekse problemstillinger
 • har god vurderingsevne, beslutningsevne og høy gjennomføringskraft
 • er god til å kommunisere og skape engasjement


Vi tilbyr

 • muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker 
 • utfordrende oppgaver og store fagmiljøer 
 • kompetanseutvikling 
 • fleksibel arbeidstid 
 • trening i arbeidstiden 
 • en raus personalpolitikk 
 • medlemskap i Statens pensjonskasse, som er en av Norges beste pensjonsordninger 


Stillingen lønnes som direktør kode 1062, etter avtale.

Om arbeidsgiveren

I Skatteetaten får du jobbe sammen med noen av de beste på ditt fagfelt, du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder og du får muligheten til utvikle deg. I Skatteetaten jobber alle mot et felles mål, å sikre finansieringen av velferdsstaten. Vi består av et direktorat, seks divisjoner med landsdekkende ansvar og 7 500 ansatte.

Divisjon utvikling skal være en pådriver for utvikling av Skatteetaten og etatens evne til å løse samfunnsoppdraget. Divisjonen skal lage forslag til hvordan Skatteetaten kan løse sine oppgaver bedre, og bygge kunnskap om endringer i omverden som påvirker Skatteetatens arbeid.

Skatteetatens arbeidsstyrke skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer spesielt personer med innvandrerbakgrunn, nedsatt funksjonsevne og/eller hull i CV til å søke våre stillinger. Vi er en IA-bedrift og vil legge arbeidsforholdene til rette for deg hvis du har behov for det.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Det gjelder spesielle regler for adgangen til å inneha bistillinger, bierverv og/eller næringsinteresser for ansatte i Skatteetaten.

 

Om arbeidsgiveren

I Skatteetaten får du jobbe sammen med noen av de beste på ditt fagfelt, du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder og du får muligheten til utvikle deg. I Skatteetaten jobber alle mot et felles mål, å sikre finansieringen av velferdsstaten. Vi består av et direktorat, seks divisjoner med landsdekkende ansvar og 7 500 ansatte.

Divisjon utvikling skal være en pådriver for utvikling av Skatteetaten og etatens evne til å løse samfunnsoppdraget. Divisjonen skal lage forslag til hvordan Skatteetaten kan løse sine oppgaver bedre, og bygge kunnskap om endringer i omverden som påvirker Skatteetatens arbeid.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen