Vil du bidra til å bedre pasientens helse ved hjelp av IT?

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
22.01.2021
Gå til søknadsskjema

Unilabs søker en Systemadministrator Radiologi 

Hos Unilabs kombinerer vi høy medisinsk kunnskap med menneskelig omsorg. Gjennom våre arbeidsmetoder skaper vi en tydelig kunde- og pasientverdi. Dette gjør vi gjennom effektiv diagnostikk, høy kvalitet og førsteklasses kundeservice til pasienter og kunder. Vi har et felles ønske om å gi de beste forutsetningene for hver enkelt, og vi tror på våre ansattes kompetanse, drivkraft og engasjement som en stor del av den merverdien vi har for samfunnet som helhet.

Stillingen inngår i den norske/svenske IT-organisasjonen for Radiologisk IT, og du kommer til å jobbe sammen med vår operative virksomhet. Stillingen vil gi IT-støtte for vår radiologiske virksomhet og forvalter vår RIS/PACS-plattform.  

HVA 

Som systemadministrator vil du ta et aktivt ansvar for å implementere og utvikle IT-støtte for radiologien i Unilabs. Du vil delta i og gjennomføre ulike prosjekter med Unilabs øvrige organisasjon, samt utvikle eksisterende og fremtidig IT-støtte. 

Arbeidet vil primært foregå i Norge, arbeid i Sverige kan også bli aktuelt. Unilabs arbeider aktivt med fjerngransking ved hjelp av teleradiologi, og det kan innebære ytterligere internasjonale kontakter. 

HOVEDOPPGAVER:

 • Bidra til kontinuerlig forbedring og optimalisering.
 • Følge opp og sikre effektiv IT-forvaltning.
 • Konfigurere RIS/PACS (driftssystemene) for å skape effektiv arbeidsflyt.
 • Utvikle eksisterende og fremtidig IT-støtte i samarbeid med den operative virksomheten og IT-teamet. 
 • Delta i og gjennomføre prosjekter i samarbeid med Unilabs øvrige organisasjon. 
 • Arbeide sammen med driftsleverandøren vedrørende IT-spørsmål, og være andrelinje, samt support i spørsmål som er applikasjonsnære. 

HVEM

Vi ser for oss at du har: 

 • kjennskap til radiologisk virksomhet og forståelse for arbeidsprosessene. 
 • tidligere erfaring med systemforvaltning. 
 • forståelse for hvordan IT kan støtte og forbedre arbeidsprosesser. 
 • teknisk kompetanse og kunnskap rundt eksempelvis DICOM, talegjenkjenning og plattformer for teleradiologi. 
 • erfaring med å administrere og konfigurere RIS/PACS, kunnskap om Sectra er en fordel. 
 • gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig på norsk. 

I tillegg tenker vi at du er:

 • lærevillig 
 • strukturert
 • liker et høyt tempo på arbeidsplassen din 
 • tar initiativ og er selvgående 

Vi kan tilby:

 • Varierte arbeidsoppgaver 
 • Fleksibel arbeidstid 
 • Godt faglig og sosialt miljø 
 • Meget gode pensjonsordninger 
 • Tilhørighet i en stor internasjonal organisasjon 

 

Ønsket arbeidsplass er i Silurveien 2B i Oslo, men der er også en mulighet for å jobbe ved noen av de andre Unilabs instituttene: Ski, Drammen, Fredrikstad, Tønsberg, Haugesund, Hamar, Bergen, Kristiansand, Sandnes og Tromsø. 

 

Kontaktinformasjon:

Arve Nøstdahl, seniorrådgiver i Cruit AS, tlf: 901 71 625 

arve@cruit.no

Unilabs Norge AS er et selskap i Unilabsgruppen og en av Norges ledende leverandører av radiologi og laboratoriemedisin. Våre medisinske spesialister er blant de fremste i landet og vi har over 25 års erfaring. Sammen med topp utstyr gir dette trygghet for både pasienter og medarbeidere. Unilabs Røntgen har 12 avdelinger og utfører undersøkelser innen MR, CT, konvensjonell røntgen, ultralyd og mammografi. Unilabs Laboratoriemedisin tilbyr tjenester innen biokjemi, mikrobiologi og patologi. Vi har moderne, digitalt utstyr med nye tekniske løsninger innen alle undersøkelsesmetoder. Til sammen er vi rundt 300 medarbeidere i Norge, og våre medisinske spesialister er blant de fremste i landet, ved siden av topp moderne utstyr gir dette trygghet for både pasienter og medarbeidere.. I troen på at fornøyde medarbeidere gir fornøyde kunder jobber vi for at vår bedriftskultur skal støtte opp under vårt mantra: CARE BIG. 

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen