
Oppdragsgiver: Cruit
Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.
Hvem er Unit?
Unit er trolig det mest spennende direktoratet du aldri har hørt om. Men sånn er det ofte når du jobber i en nisje. Folk flest har et forhold til våre produkter, og vår jobb foregår i kulissene. Unit ble opprettet 1. januar 2018, etter en sammenslåing av BIBSYS, Ceres og deler av Uninett. Selv om vi er et ungt direktorat har vi utviklet tjenester for universitetssektoren i over 25 år. Vi står blant annet bak Studentweb, Vitnemålsportalen og Samordna opptak. Vårt samfunnsoppdrag er å være en pådriver for digitalisering av kunnskapssektoren. I Unit liker vi å se stort på det - vi tilrettelegger for de som jobber med kunnskap, og kunnskap er Norges nye olje.
Som et nytt direktorat er vi nå i en spennende fase. Vårt kontor i Teknobyen i Trondheim skal rustes opp med flere nye utviklere og arkitekter, og vi skal videreutvikle både oss selv som organisasjon og tjenestene vi leverer. Hos oss jobber vi med lave terskler og runde albuer, og vi etterstreber alltid en smidig arbeidsform. Vi har totalt 210 ansatte fordelt mellom våre kontorer i Oslo og Trondheim. I vårt arbeidsmiljø er det mange mennesker med svært høy kompetanse og mye kunnskap, og vi koser oss med å sparre om nye idéer og påfunn. Mange hos oss drives også av at vi får holde i våre egne produkter og prosjekter gjennom hele livssyklusen - fra idéfasen og frem til det skal driftes, oppdateres - og eventuelt avvikles. Det gir oss en påvirkningsmulighet som vi synes er ganske unik.
Hos oss blir dette din hverdag:
Stillingen som Integrasjonsarkitekt er plassert i Seksjon integrasjoner, Avdeling for IT-Utvikling. Avdelingen har totalt ca 60 ansatte, hvorav 40 er lokalisert i Oslo og 20 i Trondheim. Innen kort tid vil kontoret i Trondheim oppleve en betydelig vekst. For denne rollen er vi åpne for at du kan være lokalisert enten i Trondheim, eller i Oslo. Miljøet i avdelingen preges av et høyt faglig nivå, og det håper vi du har lyst til å bidra til å videreutvikle. Blant annet har vi fagfora med samlinger om aktuelle temaer. Vår tech-stack er basert på React, Java og skyplattformen AWS, og noen av våre nyere webapplikasjoner er skrevet i Scala og Kotlin.
I det daglige vil du jobbe ca 50% strategisk med arkitektur, forankring og strategiutvikling, og ca 50% operativt med programmering av integrasjoner. Stillingen er nyopprettet, og vil primært jobbe internt med våre prosjektledere, utviklere og andre teknologer. Integrasjonene hos oss håndterer blant annet studieadministrative data, omtalt som «sektorens gull», og sørger for å tilgjengeliggjøre dem for en rekke systemer. For å oppnå enda bedre tilgjengelighet av disse dataene må vi vedlikeholde og videreutvikle eksisterende integrasjonsløsninger, samtidig som vi må samarbeide med universitets- og høyskolesektoren for å lage nye, fremtidsrettede løsninger. For denne stillingen må du regne med litt reisevirksomhet mellom våre kontorer i Trondheim og Oslo, så snart det kan gjennomføres på en trygg og god måte – noen få ganger i året.
Dette blir noen av dine arbeidsoppgaver:
For å lykkes med det, må du ha:
* Kravet om utdannelsesnivå kan i noen tilfeller fravikes, ved svært lang og relevant arbeidserfaring.
I tillegg får du ekstra stjerne i boka hvis du har:
Vi tror du vil passe ekstra godt hos oss hvis du:
Vi vektlegger personlig egnethet for denne stillingen.
Dette får du hos oss:
Dette, selvsagt, i tillegg til...
Sist, men ikke minst:
Hos Unit er vi opptatt av at alle skal være velkomne. Det vil si at dersom du tror denne stillingen passer bra for deg, håper vi at du søker, uavhengig av arbeids- og livserfaring, etnisitet, religion, kjønn, alder, seksuell orientering og funksjonsevne. Mest av alt er vi opptatt av at du har den kompetansen vi trenger, og vi har fokus på å tilrettelegge og gjøre nødvendige tilpasninger slik at alle skal kunne gjøre en god jobb.
Vil du vite mer?
Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med rekrutteringsrådgivere Arve Nøstdahl på tlf 901 71 625/arve@cruit.no eller Henning Orre på tlf 922 67 678/henning@cruit.no.
Samfunnsoppdraget vårt er å være en nytenkende pådriver for digitalisering. Vi skal utnytte ny teknologi for å effektivisere, bedre kvaliteten og sikre tilgang til kunnskap.
Vi betjener over 220 virksomheter innen forskning, utdanning og formidling, og leverer rundt 45 tjenester og systemer til disse.
Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.
Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.
Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.
Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.
Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.
Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.
Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.
Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.
Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.