WMS-konsulent til Consafe Logistics

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kjeller
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring med lagerlogistikk og interesse IT-løsninger? Er du i tillegg en relasjonsbygger som er lidenskapelig opptatt av problemløsning og effektivisering? Vi er i vekst og trenger flere gode medarbeidere!

Informasjon om stillingen

Som WMS-konsulent hos Europas ledende leverandør av lagerløsninger, vil man ha en svært variert hverdag. I et firma med flat struktur og sterk vekst får man virkelig vise hva man kan, der man blir sett og får gode muligheter til utvikling i interne utviklingsprogram.

I rollen vil du være tett på kunde fra salgsprosess til systemene er ferdig implementert. Her bygger man langsiktige kunderelasjoner, og vil derfor følge opp kundene også etter onboardingen. Etter at systemet er på plass vil man gå over i en rådgivende rolle for å utbedre kundens logistikk med ny WMS løsning, for å hele tiden optimalisere og effektivisere prosesser hos kundene. Som den ledende aktørene i markedet, er god oppfølging en vesentlig faktor! For å lykkes i rollen som logistikkonsulent, må du har full oversikt over lageret, og du evner å se nye løsninger. Har du erfaring fra lignende stillinger og ønsker å utvikle deg som konsulent i et anerkjent firma som jobber mot de største kundene, send inn en søknad.

Du blir tilbudt

 • Gode utviklingsmuligheter, med eget internt «high potential» program
 • Muligheten til å være en del av et bunnsolid selskap
 • Frihet under ansvar i en variert hverdag
 • Godt arbeidsmiljø- sosialt miljø med jevnlige arrangementer

Arbeidsoppgaver

 • Teamarbeid på ulike prosjekter
 • Logistikkrådgivning og oppfølging av ettermarkedet
 • Kartlegge kundens behov
 • Implementering og onboarding av nye logistikksystemer hos kunde
 • Systemtesting

Vi søker deg som

 • Fullført høyere utdanning i relevante felt
 • Minst 2-4 års erfaring innen lagerlogistikk og WMS
 • Erfaring med LEAN tankegang er en fordel
 • God forståelse for IT løsninger
 • Flytende språk, norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Førerkort klasse B er en fordel

Vi søker først og fremst initiativtagende og samarbeidsvillige kollegaer. Riktig person er løsningsorientert, og ser alltid på hva som er det beste for kunden. Ettersom personlige egenskaper vil vektlegges i denne rollen søker vi deg som er en relasjonsbygger, samtidig som du har en grunnleggende god businessforståelse og viser at du er forretningsorientert som driver arbeidet ditt fremover på en selvstendig måte.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, etter avtale.
 • Arbeidsomfang: Fast
 • Plassering: Kjeller
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Consafe Logistics har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Motivasjon er viktig for vår kunde, så du bes om å legge ved både motivasjonsbrev, vitnemål og CV i din søknad.

Informasjon om bedriften

Consafe Logistics er den ledende europeiske leverandøren av lagerstyringsløsninger. De leverer pålitelige, fleksible og smarte løsninger for å skape konkurransefordeler for sine kunder over hele verden.

Med sin omfattende lagerkunnskap og gjennom samarbeid, leverer de bærekraftige løsninger som passer alle nivåer av kompleksitet og størrelse på lageret. Ved å være teknisk nysgjerrig og bestemt på økt effektivitet, tilbyr de programvareutvikling i verdensklasse som vil gi kunden et konkurransefortrinn. De har holdt på siden 1978. Consafe Logistics Group består av 400 medarbeidere og bistår sine globale kunder via datterselskaper i Sverige, Norge, Danmark, Nederland, Finland, Frankrike, Polen og Storbritannia. Hovedkontoret ligger i Lund i Sverige.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen