Frontend- utvikler hos SolvIT AS (deltid)

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring innen Angular.JS og ønsker en relevant deltidsjobb? SolvIT AS har til sammen 30 års erfaring med IT/IS-design og som frontend- utvikler her vil du bl.a jobbe med journalsystem med mange tusen sluttbrukere! Høres det ut som noe for deg? Les videre!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med SolvIT AS søker vi i Academic Work en dyktig frontend utvikler som skal være med på å styrke teamet i Norge. Stillingen passer godt for deg som er student og går mot slutten av dine studier. Du vil jobbe med erfarne kolleger, og vil oppleve en stor grad av selvstendighet i rollen.

Hva tilbyr vi?

 • Fleksibel stilling som man fint kan tilpasse studier
 • Du vil kunne jobbe remote eller på deres kontorer i Oslo
 • Prosjektene du jobber på vil hjelpe hverdagen til svært mange

Arbeidsoppgavene

I dag sitter SolvIT AS i både Norge og Ukraina, hvor man da vil jobbe fra Oslo. Ved oppstart vil du raskt bli satt inn i miljøet og få oppgaver for å drive deg fremover. De jobber på flere prosjekter, men det er spesielt forutnevnte prosjekt som du hovedsakelig vil jobbe med frem til sommeren. Det brukes Azure Devops for å fordele oppgaver, og man vil primært bruke Javascript og Angular.JS.

 • Primært å lage nye funksjonaliteter
 • Forbedre eksisterende funksjonaliteter
 • Optimalisere kode og forenkle

Vi søker deg som

 • Har erfaring med bruk av Javascript fra studier eller arbeid.
 • Har tidligere erfaring med Angular.JS, man må ha erfaring innen Angular.JS fra enten studier eller arbeid tidligere. Fortell oss hva du kan i din søknad!
 • Kan kommunisere flytende på både norsk og engelsk.
 • Relevant arbeidserfaring vil vektlegges

Utover disse kravene er det viktig å kunne arbeide Selvstendig og kunne drive sine egne oppgaver og ansvar fremover. Det å være Initiativrik er også er også noe vi kommer til å legge fokus på og vi ser etter deg som liker forbedre der du kan!

Annen informasjon

 • Oppstart: Februar
 • Arbeidsomfang: 30-50% frem til sommeren (med mulighet for forlengelse)
 • Plassering: Oslo (mulighet for remote)
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. SolvIT AS har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

SolvIT har over 30 års erfaring med IT/IS-design, drift, vedlikehold, ledelse, koding og utvikling. Til sammen utgjør det vår viktigste kompetanse: å gi deg en bekymringsfri datahverdag. I SolvIT strekker alle ansatte seg langt for å etterleve våre tre kjerneverdier.

 • Faglig kompetanse. Vi skal alltid levere arbeid fra øverste hylle.
 • Integritet. Vi skal være til å stole på, og samarbeid med oss skal føles trygt.
 • Engasjement. Vi elsker IT-arbeid – slik at du ikke behøver.
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen