Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du å bidra til styrket kvalitet i behandling og økt kompetanse for pasienter i helsesektoren?

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
13.01.2021
Gå til søknadsskjema

Beskrivelse av oppdraget/bistanden

Beskrivelse av oppdraget/bistanden Pasientens helsetjeneste gjennom en styrket pasientrolle er en viktig nasjonal helsepolitisk visjon og målsetting. Konkret er samvalg et strategisk innsatsområde med forventinger om styrket kvalitet i behandlingen og økt kompetanse for pasienten. Det fremgår i OBD 2020 til Helse Sør-Øst RHF at pasienter skal involveres i beslutningsprosesser gjennom samvalg og at samvalgsverktøy skal utvikles. Samvalgsverktøy er nettbaserte hjelpemidler som bidrar til at pasient og behandler får informasjon om fordeler, ulemper og nytteeffekt ved ulike behandlingsalternativer. God kvalitet på samvalg vil ha betydning for behandlingens kvalitet og for pasientsikkerheten og samvalgsverktøy kan bidra til dette. Helse Sør-Øst har foreløpig bidratt til innholdet i samvalgsverktøy for brystkreft og hofteartrose som er publisert på helsenorge.no (Utviklet i malen til Universitetssykehuset i NordNorge). I tilknytning til forsknings- og innovasjonsarbeid har ulike fagmiljøer og klinikere i Helse SørØst bidratt til å utvikle flere samvalgsverktøy, herunder utvikling av samvalgsverktøy for bipolar lidelse (som nå prøves ut i Sykehuset Innlandet HF i et eget forskningsprosjekt). Hovedutfordringen i dag er at Helse Sør-Øst ikke har en egen plattform for utvikling av samvalgsverktøy. Det er besluttet av direktørmøte i sep 2020 at det skal gjennomføres en konseptanalyse med hensikt om å identifisere og formulere krav til en god teknologisk plattform for utvikling av samvalgsverktøy og tilrettelegge for anskaffelse av denne. 

Arbeidsoppgaver

 • Beskrive nåsituasjonen
 • Identifisere strategisk og taktiske føringer, se om hva som finnes både lokalt, nasjonalt og internasjonalt
 • Identifisere trender og hva andre har gjort på området
 • Beskrive alternative løsninger som vil understøtte det konseptuelle forslaget
 • Gjennomføre GAP analyse
 • Sikre at forslagene er i samsvar med andre initiativer og konsepter
 • Identifisere standarder og teknologier som kan tas i bruk for å understøtte konseptforlaget

Må-ha-krav

 • Mastergrad eller tilsvarende innen relevant fagområde
 • God forståelse av sammenhengen mellom organisasjon, arbeidsprosesser, informasjon og teknologi

Kompetanseønsker

 • Kunnskap om ulike teknologiplattformer for utvikling av samvalgsverktøy
 • Kjennskap til prosjekt- og porteføljemetodikk i Helse Sør-Øst eller tilsvarende

Oppstart: 25.01.2021

Varighet: 31.05.2021, med opsjon til 31.10.2021

Arbeidssted: Skøyen. Hjemmekontor vil også bli benyttet

Omfang: 50%

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen