Snakker du flytende .NET eller Java, og vil bli Stolt IT's nye stjerneskudd?

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.07.2021
Gå til søknadsskjema

Stolt IT ble etablert i 2018 av IT-konsulenter som alle har mangeårig erfaring som selvstendige IT-konsulenter. Målet var å skape arbeidsplassen, kundebasen og fagmiljøet man selv hadde savnet som selvstendig. Med en godt etablert organisasjon i ryggen er det et mål vi står i solid posisjon til å nå, og vi vil ha deg med på reisen.

I våre oppdrag tar vi jobben på alvor. Vi får roller med mye ansvar i langvarige prosjekter hos kunder med betydelig samfunnsansvar og -påvirkning. Vi satser stort på IT-markedet, og gjennom å satse på dyktige folk som deg skal vi sikre oss et rotfeste innenfor levering av finslipt IT-kompetanse i Osloregionen.

Hos oss får du en hjemmebase med svært fagsterke kollegaer og et godt sosialt miljø. Dine kollegaer vil bry seg om at du skal lykkes og gjøre det bra. Du får også gode muligheter til å påvirke selskapets strategi og videre veivalg, og til å påvirke hvilke prosjekter du selv jobber med. Det er i alles interesse at du brenner for oppdraget du sitter i. Til gjengjeld ønsker vi at du har et solid erfaringsgrunnlag som vi sammen kan bygge videre på, og at du er strukturert, løsningsorientert og engasjert i ditt arbeid.


Hos oss blir dette ditt ansvar:

  • Du er Stolt IT's representant på programmering hos en gitt kunde
  • Oppgaver i et gitt prosjekt vil variere, men du vil forventes å kunne være en rådgiver rundt metode teknologivalg
  • Programmere og produsere kode i henhold til oppdragsspesifikasjon


For å gjøre dette på en god måte, tror vi at du har:

  • "Passion" for programmering
  • Minst to års erfaring som utvikler, hvorav du har jobbet som utvikler i ett eller flere større prosjekter
  • Høyere utdannelse – men lengre relevant erfaring kan kompensere for dette kravet
  • Mulighet til å vise oss eksempler på kode/prosjekter som du har produsert, eller oppgi gode referanser
  • Flytende norsk- og engelskkunnskaper, muntlig og skriftlig


Hvorfor bli en av oss?

Hos oss møter du en fagsterk miljø som er like opptatt av trivsel i jobb som vi er av faglig utvikling. Du får også gode muligheter til å påvirke selskapets strategi og videre veivalg, og til å påvirke hvilke prosjekter du selv jobber med. Vi har sterkt fokus på kurs og sertifiseringer, og vi får roller med mye ansvar i langvarige prosjekter hos kunder med betydelig samfunnsansvar-, og påvirkning. I tillegg kan vi by på svært konkurransedyktige betingelser.


Høres dette ut som noe for deg?

Vi trenger ikke søknadsbrev, bare nok informasjon om deg til å kunne vurdere din erfaring. Bruk skjemaet til høyre for å sende oss din CV og/eller LinkedIn-profil. Kontakt gjerne Arve Nøstdahl eller Maria M. Nesseth hvis du lurer på noe – du når oss på arve@cruit.no / 901 71 625 eller maria@cruit.no / 901 70 114.


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen