Solution Architect – B2B

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du være med på en av de største digitale transformasjonen for varehandel i Europa? Elkjøp Nordic søker en løsningsarkitekt B2B. 

Vi i Elkjøp-konsernet er godt inne i en digital transformasjon der kundeatferd stadig er i rask endring og hvor krav til tekniske løsninger for effektiv detaljhandel øker. Vi ønsker nå å styrke vårt team med en løsningsarkitekt innenfor B2B området som vil sitte i en sentral rolle når det kommer til å opprettholde en moderne B2B løsning for våre kunder. I denne rollen vil du hjelpe oss med å drive frem gode løsninger for våre kunder som kontinuerlig setter større krav til sømløse brukeropplevelser i sanntid på tvers av interaksjonspunkter. Du må kunne koordinere komplekse tekniske leveranser. 
 

Hos oss vil du arbeide med: 
Du vil arbeide med å planlegge, spesifisere, lede utvikling og forvaltning innenfor domenet, samt foreslå forbedringer knyttet til B2B løsningen og andre omliggende områder. Vi ser etter en som drives av å holde seg oppdatert på sitt fagområde og som ser muligheter i moderne teknologi. 
Du er en rådgiver og en lagspiller av natur, og kan jobbe med rådgivning i strategisk virksomhetsanalyse og bistå med formulering av behov til detaljert kravspesifikasjon. 
?

Er du den vi ser etter? 

Vi er på utkikk etter deg som har erfaring fra retailsystemer, e-commerce plattformer, CRM systemer og gjerne løsninger som for eksempel SAP Commerce, SAP Marketing Cloud, SAP Sales Cloud og elektronisk handelstransaksjoner (ordre, faktura osv.). 

Du må ha god forståelse for forretningsprosesser – spesielt innenfor retail og B2B. Du er vant til å holde deg oppdatert på kommersiell road map og bruke din teknologikompetanse til å legge frem nye muligheter eller økte potensialer for virksomheten. 

Det er viktig at du er en lagspiller, og er villig til å spille hverandre gode og dele kunnskap med resten av teamet. Du kan levere under stress og tidspress, og er vant med å jobbe både selvstendig, i prosjekter og i ulike team. 

Videre ser vi for oss at du har erfaring med eller ønsker å lære deg mer om: 

  • E-Commerce/Retail applikasjoner/ERP & CRM-systemer 
  • Kunnskap om Integrasjon mellom retail og kunde via etablerte formater 
  • Erfaring med omnichannel er ønskelig 


Vi ser for oss at du; 

  • Har bachelor eller master innenfor relevant område (logistikk, informatikk, økonomi el.l) 
  • Sitter på minimum 5 års erfaring med SAP eller andre B2B løsninger 
  • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter på engelsk, i tillegg til å snakke flytende norsk, svensk eller dansk 

Hos Elkjøp er det et uformelt og inkluderende miljø, med stort rom for personlig og faglig utvikling! 

Å jobbe for Elkjøp er artig, utfordrende og fartsfylt, og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest tradisjonsrike aktøren innen elektronikk i Norge. Hos oss vil du bli tatt imot i helt nye og moderne kontorbygg i hjertet av Nydalen. Du vil få muligheten til å jobbe i et av Nordens ledende selskaper innen salg av forbrukerelektronikk. Hos Elkjøp har vi konkurransedyktige betingelser med gode personalrabatter. Vi har god firmahelsetjeneste og helseforsikring, samt bonus- og pensjonsordning. 
Vi er opptatt av mangfold og balanse i organisasjonen, og oppfordrer derfor spesielt kvinner til å søke. Vi gjør oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester i vår rekruttering samt at vi foretar en bakgrunnssjekk på de vi tilbyr stillingen. 

Forhåpentligvis finner du denne rollen like spennende som oss, og ser frem til å treffe deg for en samtale rundt denne muligheten. 

Ønsker du mer informasjon rundt rollen er det bare å ta kontakt med rekrutteringspartneren vår Capus ved Per Haakon Flottorp på 904 78 333 eller per.haakon.flottorp@capus.no

 

Nøkkelord

SAP ERP, SAP Commerce, SAP Sales Cloud, SAP Marketing Cloud, Elektronisk handelsformat, Integrasjoner / API, Web applikasjoner 

 

Om arbeidsgiveren

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for 42 milliarder kroner i regnskapsåret 2019/20.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene. Alle de over 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da – som nå – ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber mer enn 10 000 medarbeidere mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp Nordic omsatte i regnskapsåret 2019/2020 for 42 milliarder NOK og har en markedsandel pa° over 25 prosent i alle nordiske land. Alle de 430 varehusene i Norden fa°r i all hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jo¨nko¨ping pa° over 110.000 m2.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone – en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen