Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du jobbe som systemkonsulent for et selskap med store vekstambisjoner?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.02.2021
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet innen IT/data og ønsker bygge din karriere i krysningspunktet mellom teknologi og forretning? Nobly gir deg nå muligheten til å sertifisere og kurse deg opp til å bli systemkonsulent i Europas ledende OnBase-konsulenthus!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner søker Academic Work etter systemkonsulenter til Nobly - en sertifisert partner hos OnBase by Hyland, som er kåret til en av verdens ledende plattformer for dokumenthåndtering. Med kontorer i Danmark, Norge og Sverige er Nobly Europas ledende OnBase-konsulenthus og har de dyktigste sertifiserte spesialistene med på laget. Hos Nobly blir du en del av et arbeidsmiljø der dine ambisjoner er i fokus og der du får mulighet til å forme din egen karriere. Ikke minst, ditt arbeid vil gjøre en forskjell!

"Vi har fortsatt til gode å høre Nobly si at dette kan vi ikke." Jesper Kiel Sloth, produkteier Alka Forsikring

HVORFOR NOBLY?

 • Gode betingelser og ordninger
 • Gode kolleger og godt arbeidsmiljø med fokus på å ha det gøy på jobb
 • Du tilbys kursing og sertifiseringer
 • Du vil bli en del av et mindre selskap med store vekstambisjoner, god økonomi og solid kundedatabase
 • Du får muligheten til å bygge din egen karriere i tråd med dine ambisjoner


"Vi skaper verdi for kundene og går gjerne en ekstra mil for å sikre den gode kundeopplevelsen. Vi jobber målrettet, overholder våre avtaler og leverer god kvalitet. Ansvarlighet, ærlighet og godt humør er fundamentet for vårt kollegiale og samarbeidende arbeidsmiljø."

Nysgjerrig på OnBase plattformen? Les mer her!


Arbeidsoppgaver

I rollen som systemkonsulent hos Nobly vil du få en variert arbeidshverdag og raskt få mye ansvar. Du vil bli en del av et team med noen av de flinkeste i verden - dine faglig sterke kolleger rundt om i Norden. For å gi deg de beste forutsetningene for å lykkes i rollen vil du tilbys kurs og sertifiseringer og støtte deg på personene du har rundt deg.

I hovedsak kommer dine arbeidsoppgaver til å være

 • Prosjektarbeid og implementering av IT og ECM-løsninger
 • Rådgivning og sparring med eksisterende kunder for å bidra til forbedringer og videreutvikle deres løsninger
 • Support og vedlikehold av kundeinstallasjoner
 • Samarbeid på tvers av avdelinger og Nobly-land

Vi søker deg som

 • Har fullført en høyere utdannelse innen IT / teknologi, med fordel dataingeniør
 • Har kompetanse innen Azure, SQL og generelt Microsoft plattformen
 • Har kunnskap innen databaser og servere
 • Har forståelse innen nettverk
 • Har stor interesse for IT, teknologi og forretning
 • Har gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig, både på et skandinavisk språk og engelsk


Her får du mulighet til å lære og bygge kompetanse. Vi oppfordrer derfor også deg som er nyutdannet innen IT til å søke!

Som person er du

 • Serviceorientert - du jobber alltid for å overgå kundens forventning
 • Ansvarsfull - du tar eierskap til dine arbeidsoppgaver og ansvarsområde
 • Selvstendig - du liker å drive ditt arbeid fremover og finne ut av ting på egen hånd
 • Resultatorientert - du motiveres av å jobbe mot og oppnå resultater

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale
 • Sted: Oslo
 • Varighet: Fulltid, fast ansettelse


Søknadsfrist: 28. februar

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Nobly. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Nobly er en sertifisert partner hos OnBase by Hyland. OnBase er av Gartner Group klassifisert som en Leader 10 år på rad for ECM plattformer. Med kontorer i Danmark, Norge og Sverige er Nobly Europas ledende OnBase-konsulenthus og har de dyktigste sertifiserte spesialistene med på laget.

OnBase er en fleksibel og skalerbar informasjonsplattform for digitalisering av arbeidsprosesser, elektronisk saksbehandling og dokumenthåndtering. OnBase integreres med andre IT-systemer. OnBase kombinerer systemer og innhold til relevant og nyttig informasjon som samles og gjøres lett tilgjengelig for brukere på ett sted. Når brukere får relevant informasjon til rett tid, påvirker det produktivitet, driftskostnader og ikke minst servicenivå.

OnBase har forbedret konkurranseevnen til tusenvis av organisasjoner og hjulpet dem med å bli mer smidige, effektive og automatiserte.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen