Fullstack utvikler til Item Consulting AS

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi ser etter to erfarene utviklere som liker å utfordre på teknologi og føler seg hjemme i et Java-miljø! Er du en problemløser med øye for menneskene rundt deg? Item er i vekst og eies av sine ansatte, bli med på reisen!

Informasjon om stillingen

Item er i vekst og ønsker to dyktige utviklere til å styrke sitt team. Item sitt største konkurransefortrinn er deres kollegaer og tør derfor å søke etter de aller beste til reisen fremover. Dette er et miljø hvor man liker å utfordre, aktivt tør å gå i dialog for å komme med forbedringer, og hvor teknologi og læring er i fokus.

Hva tilbyr Item sine kolleger?

 • Item har en skreddersydd kompetanseplan for hvert individ
 • Egen mentor
 • Sertifiseringer for alle ansatte
 • Attraktiv bonusordning
 • Konsulentenes dag hvert kvartal

Arbeidsoppgaver

«ITEM – nerder og problemløsere med dyp forretningsforståelse»

Som en del av Item får muligheten til å jobbe med prosjekter som har svært mange sluttbrukere. Item samarbeider med kunder som Innovasjon Norge, Norsk kommunikasjonsmyndighet, SSB og Den Norske Filharmonien for å nevne noen! Du vil aktivt ta del i kommunikasjonen med kundene for å best kunne rådgi, samt at du våger å tenke nytt for å løse problemer.

Du vil være med på levereansen innen Item sine kjerneområder:

 • Nettsteder, med synlighet, kompleksitet og omfang
 • Applikasjoner skreddersydd etter kundenes behov
 • integrasjon, datastrømming og bringe live data opp i webgrensesnitt.

Hvilken bakgrunn har du?

 • Minimum 3 års erfaring som utvikler
 • Relevant høyere utdannelse, men erfaring kan veie opp for manglende utdanning.
 • Kan kommunisere tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig
 • Du kjenner deg igjen i noe av stacken under, siden alle bakgrunner er forskjellig vil vi gjerne at du selv forteller hva du allerede kan og hvor Item kan være et sted for din utvikling!
 • Java, Kotlin, Javascript, React/Vue og AWS/Azure


Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Søknadsfrist: Løpende, ta kontakt om du er spent på å høre mer!
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Item Consulting AS har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Item er et selskap på 26 ansatte i dag, hatt overskudd i over 20 år har vekstplaner fremover. De er et høyt kvalifisert fagmiljø med fokus på utvikling og som alltid jobber med å være i front. De jobber for å holde seg kontinuerlig oppdatert med den siste teknologien innenfor det de ønsker å jobbe med og bruker denne ekspertisen i samarbeid med kundene sine. Det aller viktigste konkurransefortrinnet de har i dag er menneskene som jobber der, og hvis du kjenner deg igjen i annonsen eller HER så ser vi frem til å ta en prat med deg!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen