Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker systemtekniker på deltid til TEXI!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.02.2021
Gå til søknadsskjema

Student med fleksibilitet til å jobbe ved siden av studiene? Sammen med Texi AS er vi på utkikk etter en praktisk anlagt og selvstendig systemtekniker som ønsker å finne seg en deltidsjobb ved siden av studiene og i ferieperioder. Er du den vi jakter?

Informasjon om stillingen

Texi AS arbeider med modulbaserte logistikkløsninger som håndterer store mengder arbeidsklær på en effektiv, kostnadsreduserende og fleksibel måte. Texi AS utstyrer større virksomheter med automatiske skap, og i rollen som servicetekniker vil du jobbe med service og vedlikehold. Det vil stort sett være planlagt arbeid, så det er forutsigbart og lar seg fint kombinere med skole. Du vil arbeide innenfor korte avstander så bil vil ikke være nødvendig. Det er fleksibelt i forhold til om man jobber dag, kveld eller helg, men man må ha muligheten til å kunne jobbe en til to dager i uken.

Arbeidet vil bestå av alt fra feilsøking i system, oppgradering av programvare, forebyggende vedlikehold til fysisk service på komponenter.

Ved å jobbe tett på et teknisk system vil man opparbeide seg kunnskap og erfaring som kun er mulig i praktisk arbeid. En styrke for studenter som ønsker en bedre forståelse for hvordan systemet fungerer. Les mer om Texi her.


Vi søker deg som

  • Er i starten av studiene, primært innenfor data, informatikk eller elektronikk
  • Er teknisk og praktisk anlagt og på leting etter deltids- og sommerjobb.
  • Snakker og skriver norsk, men er også komfortabel med å benytte engelsk i jobbsammenheng
  • Har du praktisk erfaring å vise til er det en fordel


For at du skal lykkes i rollen tror vi også at du er selvstendig og med det kan operere fleksibelt når det kommer til arbeidstid. Det er viktig at du evner å lære deg nye ting og at du tar ansvar for å sette deg inn i oppgaver. Det vil være kontakt med kunder når du er ute på arbeid, så det er viktig at du er serviceorientert i møte med kunden, men også mot dine kollegaer. Til slutt så ser vi at det er viktig at du er ansvarsfull og liker å ta i ett tak. Du er opptatt av å komme til bunns i problemstillingen og løser oppgaven etter beste evne.

Vedkommende som får tilbud om stillingen vil bli ansatt i Academic Work og leid ut til TEXI AS. Skulle du ha spørsmål knyttet til stillingen kan du kontakte vår Consultant Manager, Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no

Annet

  • Omfang: ca. 40 %
  • Oppstart: mars/april
  • Søknadsfrist: 28.02.2021
  • Arbeidssted: Abels gate 5, Trondheim

Informasjon om bedriften

TEXI ble startet av eieren av en av Norges største vaskerier. Han erfarte av tekstiler som ble sendt til kundene ikke kom tilbake til rett tid. Resultatet ble at det oppsto mangel på tekstiler, flaskehalser i driften og sterkt stigende lagerkostnader. Behovet for en enkel og smidig logistisk løsning for arbeidsklær ble mer og mer tydelig. Resultatet var TEXI, en fleksibel, stabil og lønnsom løsning utviklet i Norge, spesielt for arbeidsklær. TEXI er i dag etablert i flere land, og arbeider med kunder innenfor helse-, næringsmiddel- og legemiddelsektoren.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen