Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du lede utviklingen av digitaliseringen av en fremtidsrettet kommune?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Sandvika, Bærum
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
24.02.2021
Gå til søknadsskjema

Har du lyst til å ta del i lederteamet som skal bidra til den helhetlige utviklingen av kommunen vår? Er du klar for å ha et særskilt ansvar for digitalisering, av blant annet tjenester, arbeidsprosesser og organisasjonen?

I takt med endringene i samfunnet står vi overfor store omstillinger, der kvalitet og bærekraft er styrende. Alle tjenester skal være organisert etter brukerperspektivet; samfunnsoppdraget mister vi aldri av syne. Vi ruster opp vår satsing på området, med ny organisering, nytt mandat og nye folk på laget.

For å lykkes i denne stillingen må du være en uredd leder, som evner å sette en tydelig retning og få fart på utviklingsarbeidet. Samtidig må du være samarbeidsorientert, både internt i ledergruppen og på tvers av faggruppene omstillingene kommer til å omfatte. Og det er vel strengt tatt alle.  

Arbeidsoppgaver

 • Være pådriver for Bærum kommunes digitale transformasjon og ta en drivende rolle i kommunens utviklingsarbeid
 • Bidra til at våre strategiske føringer skaper reelle endringer
 • Fremme og gjennomføre endringsprosesser som vil forbedre kommunens oppgaveløsning
 • Inspirere, motivere og lede kompetente og engasjerte medarbeidere i et drivende fagmiljø for utvikling og digitalisering
 • Sikre godt samarbeid internt og eksternt


Kvalifikasjoner

 • Mastergrad eller tilsvarende innen relevant fagområde, særlig relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet  
 • Erfaring med virksomhetsutvikling og digital transformasjon på strategisk nivå
 • Erfaring som leder fra relevant virksomhet
 • Erfaring med digital transformasjon og virksomhetsutvikling
 • God kjennskap til offentlig sektor


Personlige egenskaper

 • Du er utviklings- og resultatorientert med god gjennomføringsevne 
 • Du er trygg og tydelig i lederrollen
 • Du er tydelig i din kommunikasjon og har samtidig evnen til å lytte
 • Du forstår verdien av å bygge et lag og har vilje til å oppnå resultater i fellesskap
 • Du er bidragsyter i en ledergruppe som setter felles agenda og jobber sammen


Vi tilbyr

 • Muligheten til å sette varige spor etter deg i utviklingen av Bærum kommune
 • Et miljø som vektlegger samhandling
 • Lønn etter avtale
 • Kompetanseutviklingsstipend
 • Offentlig tjenestepensjonsordning
 

Om arbeidsgiveren

Sammen skaper vi et godt og klimaklokt samfunn for våre nærmere 130 000 innbyggere, både i dag og i årene som kommer. Vi skaper rammer som bidrar til at de aller minste kan leke og lære og at de som trenger en hjelpende hånd får en hverdag preget av mestring, mening og verdighet. Vi gjør et bredt spekter av arbeidsoppgaver, og felles for oss alle er ønsket om å skape et samfunn som er godt å leve i. Bli med og sett spor.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen