Erfaring fra salg og vil ta del i Talkmore sin nye satsning?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Trives du i et sosialt, profesjonelt og konkurransedrevet miljø? Har du i tillegg erfaring med utgående salg? Da kan det være deg vi leter etter!

Informasjon om stillingen

På vegne av Talkmore søker vi nå nye strømselgere som ønsker å være med på å bygge Norges desidert beste salgsteam innen strøm!

Etter flere fantastiske år med gode resultater innen telekommunikasjon satser Talkmore enda større og skal begynne å selge strøm. I den forbindelse trenger de deg som er klar for nye utfordringer, og som ikke er redd for å satse stort. I stillingen som Salgskonsulent Strøm vil du bli en del av en allerede etablert salgsavdeling. Til nå har majoriteten av dine kolleger jobbet med salg innen mobil. Derimot er Talkmore nå i god gang med å etablere et solid team som primært skal fokusere på strømsalg.

Kort fortalt vil du ta del i et selskap i vekst, og en avdeling som vinner og taper sammen. Du vil ha en selvstendig arbeidshverdag, men du vil ha gode kollegaer rundt deg – både for å konkurrere mot, men også for støtte. Dine kollegaer har også vært nye i sin rolle og er klare til å dele av sin erfaring.

Talkmore holder til i helt nye lokaler på Hasle/Løren. Her vil du ta del i et inkluderende, sosialt og trivelig arbeidsmiljø. Du vil bli tilbudt fast timelønn med individuell bonus, basert på dine prestasjoner. I tillegg dekkes telefonen din og det tilbys en gunstig kantineordning. Videre finnes det ulike sosiale soner, for å koble av og samle energi før du fortsetter aktiviteten på telefon.

Arbeidsoppgaver

 • Ringe på Talkmore sin mobile portefølje og proaktiv tilby strøm til deres lojale og fornøyde mobil kunder
 • Finne den beste løsningen for din kunde, og selge inn Talkmore sine produkter
 • Gi upåklagelig service og representere Talkmore på best mulig vis
 • Jobbe mot klare mål og budsjetter

Vi søker deg som

 • Har erfaring med utgående salg.
 • Med fordel kan vise til erfaring med strømsalg.
 • Trigges av å jobbe mot tydelige mål og har et sunt konkurranseinstinkt
 • Har svært god formuleringsevne i norsk, muntlig og skriftlig


Som person er du:

 • Resultatorientert
 • Selvgående
 • Uredd


Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Karvesvingen 5, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Talkmore har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. .

Informasjon om bedriften

Talkmore er en av de største aktørene innenfor mobiltelefoni i Norge. I mai 2004 lanserte Talkmore Norges første rendyrkete internettbaserte mobilabonnement. Deres målsetning er, og har alltid vært, å tilby de beste internettbaserte mobilabonnementene, samt å være en pådriver for å få ned prisene på mobilbruk i Norge. I 2007 ble Talkmore kjøpt opp og har siden oppkjøpet fortsatt å være tilpasningsdyktige i markedet ved å være en av de første til å introdusere Fastpris- abonnement og tjenester. Nylig vant de prisen for mest fornøyde mobilkunder, en årlig kåring som gjennomføres av Epsi-Norway. Tidligere har de vunnet denne prisen i 2014 og 2015.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen