Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Nevion søker frontend-utvikler med interesse for grafisk brukergrensesnitt

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo, Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.02.2021
Gå til søknadsskjema

Nevion ser etter deg med relevant utdanning og/eller bakgrunn, og lidenskap for ny teknologi. Her vil du virkelig kunne sette ditt preg på fremtiden, både hva gjelder teknologivalg og Interface/GUI på ulike styrings- og overvåkningssystemer. Sammen med Nevion søker vi nå deg som er motivert, ambisiøs og ønsker nye utfordringer i et miljø med dyktige kolleger.

Informasjon om stillingenI samarbeid med Nevion ser vi etter deg som har interesse innen frontend-utvikling med god forståelse for React. Personen som går inn i denne stilingen vil arbeide med utvikling av front-end løsninger, GUI og interface til blant annet ulike styrings- og overvåkningssystemer. Som for eksempel, styringsplattformen til Nevion - VideoIPath.

VideoIPath er et fullintegrert system som gir en innovativ tilnærming for håndtering av medienettverk og gir kringkastere mulighet til å kontrollere videoaktiviteten.

Arbeidsoppgaver

Nevion søker deg som er en team-orientert, ambisiøs og analytisk frontend utvikler til å hjelpe med bygge robuste og skalerbare løsninger. Arbeidsplassen er moderne og sentralt i hjertet av Lysaker, og stillingen gir deg muligheten til å arbeide i et teknologisk entusiastisk miljø i et team som arbeider mot verdens ledende medie-orienterte selskaper.

I stillingen vil du:

 • Bruke React.js gjennom Reason React
 • Bruke ReasonML
 • Visualisere komplekse nettverk og bygge brukergrensesnitt
 • Samarbeide med UX og UI designere på nye funksjoner
 • Designe effektive data modeller og APier.

Vi søker deg som

Den ideelle kandidaten vil ha en stor interesse for frontend og gode brukeropplevelser. Du trenger ikke ha lang erfaring, men et sterkt ønske om å jobbe med denne type programmering vil gi deg et godt utgangspunkt.

 • Ha høyere utdannelse.
 • Erfaring i React eller kan vise til ulike prosjekter der React er brukt
 • Være entusiastisk for ny teknologi.
 • Ha programmeringserfaring, enten fra jobb eller egne prosjekter.

ANNET

 • Oppstart: Etter avtale.
 • Søknadsfrist: 28.02.2021 , kandidater vurderes fortløpende så søk så snart du finner stillingen interessant!
 • Sted: Oslo, Lysaker
 • Søknad: Inkluder CV, motivasjonsbrev og akademiske resultater i din søknad.


Høres dette ut som noe for deg? Da håper vi at du søker snarest. Til denne stillingen vil vi vurdere søknader fortløpende, som kan bety at vi legger ned annonsen så snart riktig person er funnet. Ha du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på kandidat@academicwork.no. Vi beskytter dine personopplysninger når du sender inn din søknad til Academic Work. Ved å sende inn din søknad, erkjenner og samtykker du i at Academic Work behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Vi vil understreke at denne prosessen utføres i samarbeid med Nevion, og alle søknader og henvendelser skal rettes til Academic Work.

Informasjon om bedriften

Nevion kan tilby et internasjonalt arbeidsmiljø med dyktige programmerere. En trygghet for deg som er i begynnelsen av din karriere er at personer har en tendens til å bli i Nevion over flere år, fordi det er et godt samhold internt – noe som igjen er med på å skape veldig kule maskinvare- og programvareløsninger. Nevions teknologi er utplassert i rundt 90 % av alle de store direktesendinger globalt, inkludert OL, VM og innsettelsesseremonien for den amerikanske presidenten.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen