Vi søker en Sales Development Representative

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du interessert i E-handelsløsninger og ønsker å ta del i en spennende reise i et solid vekstselskap? Da kan dette være en stilling for deg!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med vår kunde søker vi etter en Sales Development Representative. Selskapet har allerede sterke røtter i Sverige. Det norske markedet står nå for tur og i denne stillingen blir du en svært viktig del av selskapets videre etablering og vekst som den andre ansatte i Norge.

Du kommer til å jobbe tett sammen med salgssjefen i Norge i en hektisk og morsom hverdag. Etter å ha utviklet dine ferdigheter og kunnskap vil du trolig få muligheten til å gå i dine egne møter, få ansvar for partnere av selskapet eller ansvar for kundene.

Arbeidsoppgaver

 • Avtale møter med potensielle kunder
 • Bygge opp pipeline med prospekter på en strukturert måte i CRM
 • Bidra til hvordan vi skal skape vekst
 • Bidra med kreative arbeidsmetoder

Vi søker deg som

 • Har erfaring med telefon som verktøy
 • Har salgserfaring og er kjent med prospektering av leads
 • Kommuniserer godt på norsk og med fordel dansk ettersom du potensielt trer også inn i det danske markedet
 • Med fordel har en utdannelse i bunn

Som person er du

 • Resultatorientert - Du identifiserer og setter utfordrende mål for ditt eget arbeid.
 • Selvstendig - Du kan selvstendig velge arbeidsmetode og ta de nødvendige beslutningene for å drive sitt arbeid fremover.
 • Løsningsorientert - Du samler inn nødvendig informasjon og kan identifisere ressurser som trengs for å løse oppgaver.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%, 6 måneder innleie med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Vår kunde har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Du vil få mer informasjon om selskapet i et eventuelt telefonintervju.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen