Dossier Solutions søker utviklere

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.02.2021
Gå til søknadsskjema

Dossier leter etter sine neste utviklere som vil være med på å utvikle verdens beste kompetanseløsning for Helsesektoren.

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner søker Academic Work etter utviklere til Dossier Solutions - som er et ledende miljø innen utvikling av digitale løsninger for kompetanseledelse. Selskapet ble grunnlagt i 2001 og består i dag av mer enn 50 motiverte og faglig kunnskapsrike medarbeidere med kontorer i Norge, Danmark og USA.

I Dossier blir du en del av et produkt- og utviklingsområdet der du får muligheten til å jobbe på tvers av team og produkter. Vi har stor fokus på autonomi og at alle skal få muligheten til å påvirke retningen vi går i. Vi legger også stor vekt på trivsel, fleksibilitet og å legge til rette for individuell utvikling.

Hvorfor velge Dossier Solutions?

 • Profesjonelle og gode kollegaer
 • Bra arbeidsmiljø med fokus på å ha det gøy på jobb
 • Muligheten til å bygge egen karriere i tråd med dine ambisjoner
 • Lokaler midt i Oslo sentrum


Vi er en sosial gjeng som ønsker at alle skal trives og være med. Selskapet legger opp til forskjellige sosiale arenaer i løpet av året og fokuserer på et godt nettverk på tvers av avdelinger.

Arbeidsoppgaver

Som utvikler i Dossier vil du jobbe med eksempelvis React.js og Kotlin. Du får også muligheten til å jobbe med annen spennende teknologi. Du får muligheten til å delta i utviklingsprosessen fra idé til ferdig produkt, samt bidra på kontinuerlig forbedring av arkitektur, prosess og kode.

I hovedsak kommer dine arbeidsoppgaver til å være

 • Jobbe med eksisterende og nye produkter
 • Delta i funksjonelle team
 • Du får store muligheter til å utvikle deg innenfor ditt fagfelt
 • Jobbe med fremtidsrettet teknologi
 • Ønsker å skape gode brukeropplevelser

Vi søker deg som

 • Høyere utdannelse innenfor IT/teknologi eller lignende, relevant erfaring kan kompensere for utdannelse
 • Kan Java, Kotlin og/eller JavaScript og React
 • Har prosjekter å vise til, legg ved din GitHub i søknaden
 • Kan kommunisere flytende på norsk eller engelsk
 • Liker å jobbe i team
 • Vil være med å skape løsninger med høy samfunnsmessig betydning


Vi ser etter deg som brenner for utvikling, og oppfordrer derfor også deg som er nyutdannet innen IT til å søke!

Som person er du

 • Initiativrik - du identifiserer aktiviteter, oppgaver eller løsninger som må implementeres uten at det må bli forespurt av andre
 • Kommunikativ - du har en evne til å videreformidle godt til dine kolleger
 • Selvstendig - du liker å drive ditt arbeid fremover og finne ut av ting på egen hånd
 • Nøyaktig - du legger merke til alle detaljene i arbeidet ditt

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale
 • Sted: Oslo
 • Varighet: Fulltid, fast ansettelse hos Dossier Solutions


Søknadsfrist: 28. februar

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Dossier Solutions. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Dossiers løsninger blir i dag brukt av mer enn 300 offentlige, private og non-profit organisasjoner med 300.000+ sluttbrukere. Kundene er alt fra mindre kommuner til store helseforetak og konsern som fokuserer på bedre utnyttelse av virksomhetens kompetansebeholdning. Mange er i bransjer/sektorer som er tungt regulert, med tilsyn og krav til kompetansedokumentasjon i forhold til akkrediteringer og ISO-sertifiseringer.

Med en komplett løsning for kompetanse, læring og utvikling bidrar Dossier til effektiv kompetanseledelse og kvalitetssikring for kundene samt motivasjon, prestasjon og trygghet for deres medarbeidere.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen