Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du være med å utvikle økonomi- og regnskapsområdet i NAV?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
25.02.2021
Gå til søknadsskjema

Vi søker deg med bred erfaring med digitale løsninger innen utbetaling av ytelser eller lignende fra privat og statlig sektor.

NAV skal kommende år modernisere utbetalingsløsningene for ytelser. Seksjonen har god kompetanse på dagens utbetalingsløsninger, men ikke tilstrekkelig kapasitet til å dekke dagens løsninger og arbeid med fremtidige. Det søkes derfor etter en person med grunnleggende kompetanse på utbetalingsløsninger for ytelser eller lignende løsninger for utbetaling i større og komplekse statlige eller private virksomheter.

Som fagansvarlig vil du være ansvarlig for helhetlig kvalitet i nyutvikling av utbetalingsløsningen. Sikre utvikling og forvaltning av eksisterende og nye utbetalingsløsninger for ytelser. Å videreutvikle fagfeltet for utbetalingsprosessene og bidra i etterlevelse av økonomiregelverket, samt bidra i dialog med Skatteetaten knyttet til håndtering av utbetaling av ytelser.

Stillingen er plassert i Økonomi- og styringsavdelingen i NAV, seksjon for økonomi- og styringssystemer.

Krav til kompetanse:

 • Mastergrad innen økonomi/regnskap/revisjon eller lignende. Bred erfaring kan kompensere for lavere utdanning
 • Det kreves erfaring med implementering og forvaltning av digitale verktøy innen utbetaling av ytelser eller lignende
 • Det kreves erfaring med fagledelse innen lønn og regnskap i større offentlige eller private virksomheter
 • Erfaring med å koordinere og/eller lede et eller flere fagteam er en fordel
 • Erfaring med større moderniseringsinitiativ er en fordel


Personlige egenskaper:

 • God muntlig og skriftlig formidlingsevne
 • Løsningsorientert
 • Initiativrik
 • Strukturert


Vi tilbyr:

 • God pensjonsordning gjennom Statens pensjonskasse
 • Godt utstyrt trimrom og bedriftsidrettslag med ulike aktiviteter
 • Arbeidsplass i helt nye lokaler sentralt på Helsfyr


Stillingen lønnes som seniorrådgiver (kode 1364), lønnsspenn fra kr. 650.000 til kr. 880.000. For spesielt kvalifiserte kandidater kan høyere lønn vurderes.

Om arbeidsgiveren

NAV leverer arbeids- og velferdstjenester til Norges befolkning og har 19 000 medarbeidere fordelt over hele landet. NAV skal gi mennesker muligheter, og vårt hovedmål er å få flere i arbeid. Vi ser etter deg med pågangsmot og engasjement som ønsker meningsfulle og varierte arbeidsoppgaver.

NAV er en inkluderende arbeidsplass som er preget av mangfold. Vi ønsker at alle kvalifiserte kandidater søker jobb hos oss. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. Vi oppfordrer personer med nedsatt funksjonsevne og/eller “hull i CV” om å søke jobb hos oss. De er en verdifull arbeidskraftressurs som NAV trenger. Søkere som tilkjennegir at de har nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en, gjøres oppmerksom på at denne opplysningen kan bli brukt til statistikkformål ifm. Regjeringens inkluderingsdugnad dersom vedkommende blir ansatt. Vi gjør oppmerksom på at CV benyttes til utvidet søkerliste. Dersom du ønsker å unntas fra offentlig søkerliste må dette begrunnes. Se feltet for spesiell vurdering under utfylling av CV. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen