Vil du være med å utvikle økonomi- og regnskapsområdet i NAV?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
25.02.2021
Gå til søknadsskjema

Vi søker etter deg som har bred erfaring med digitale løsninger innen økonomi og regnskap i privat eller statlig sektor.

NAV har satt i gang et større moderniseringsarbeid på økonomi- og styringsområdet. Seksjonen skal derfor styrkes med kapasitet og kompetanse på forvaltning og utvikling av slike løsninger.

Du skal som fagansvarlig sørge for utvikling og forvaltning av nye økonomiløsninger med tilhørende økonomi- og regnskapsprosesser. Du skal også ivareta fagdialog mot de operative regnskapsenhetene i NAV og sikre kvalitet i helhetlig regnskap, videreutvikle økonomimodellen og bidra i arbeidet med etterlevelse av økonomireglementet.

Stillingen er plassert i Økonomi og styringsavdelingen i NAV, seksjon for økonomi- og styringssystemer.

Krav til kompetanse:

 • Mastergrad innen økonomi/regnskap/revisjon eller liknende. Bred erfaring kan kompensere for noe lavere utdanning
 • Erfaring med implementering og forvaltning av digitale verktøy innen økonomi og regnskap
 • Erfaring fra økonomi, regnskap eller revisjon i større virksomheter er en fordel
 • Erfaring med å lede og fasilitere tverrfaglige arbeidsgrupper og prosesser er en fordel
 • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper:

 • Du er løsningsorientert og ser muligheter der andre ser problemer.
 • Du er analytisk og strukturert
 • Du tar initiativ og evner å jobbe både i team og selvstendig


Vi tilbyr:

 • Et spennende fagmiljø med god mulighet for egenutvikling
 • God pensjonsordning gjennom Statens pensjonskasse
 • Arbeidsplass i helt nye lokaler sentralt på Helsfyr


Stillingene lønnes som seniorrådgiver (kode 1364), lønnsspenn kr. 650.000 til kr. 880.000. For spesielt kvalifiserte kandidater kan høyere lønn vurderes.

For å kunne levere best mulig tjenester er det viktig med mangfold i rekrutteringen. Vi oppfordrer derfor personer med innvandrerbakgrunn, nedsatt funksjonsevne og hull i CV-en til å søke jobb hos oss. Vi legger arbeidsforholdene til rette for deg dersom du har behov for det. Ønsker du å bli unntatt fra offentlig søkerliste må du begrunne dette. Del gjerne ditt vitnemål eller karakterutskrifter via vitnemålsportalen.no. 

Om arbeidsgiveren

NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør vi ved å utvikle Norges beste arbeids- og velferdstjenester.

NAV består av 19.000 kompetente og engasjerte medarbeidere. Vi jobber tverrfaglig i sterke fagmiljøer. Hos oss skal arbeidsmiljøet preges av involvering, åpenhet og tillit.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen