Brenner du for god brukeropplevelse? Wordpress-utvikler til Tripletex

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi ser etter en Wordpress-utvikler som skal hjelpe oss med å ta brukeropplevelsen på nettsiden vår til et nytt nivå!

Informasjon om stillingen

Tripletex er et voksende selskap som er trygt å starte i under denne perioden. De vil ha noe av onboardingen på kontorene, sånn at du kjenner deg trygg på å bli kjent med de nye kollegene dine. De er også opptatt av et godt arbeidsmiljø, og vil ta i mot deg med åpne armer.

Tripletex er en moderne IT-bedrift som lager et komplett nettbasert økonomisystem, og har siden oppstarten vært på web med et ønske om å skape et godt produkt til sluttbrukerne. Hos Tripletex vil du komme inn i et kompetent fagmiljø som består av en god blanding av juniorer og seniorer, og du jobbe og leve etter verdiene – glede, tillit og driv. Du vil komme inn i en markedsavdeling med et sterkt pågangsmot og skal sammen med dem jobbe med brukeropplevelsen til nettsiden.


Hvordan blir din arbeidshverdag som Wordpress-utvikler hos Tripletex?

Du vil jobbe på nettsiden til Tripletex i en selvstendig rolle med mye påvirkning, hvor ditt arbeid vil kunne nå opptil 50 000 bedrifter som kunder og over 200 000 månedlige brukere. Arbeidet gjøres i større og mindre prosjekter, her er det mye spennende som skal implementeres!

 • Bygge opp Tripletex.no på et nytt Wordpress-rammeverk
 • Videreutvikle Tripletex.no i samarbeid med markedsavdelingen
 • Bygge funksjonelle sider og design, både på egenhånd og ut fra designskisser.
 • Skissene kan være alt fra et gjennomarbeidet design i Figma/Sketch/Photoshop til enklere utkast
 • Bygge digitale verktøy og ressurser, som priskalkulatorer og dynamiske skjemaer
 • Bistå i produksjon av kampanje- og landingssider


Hva får du som Wordpress-utvikler hos Tripletex

Som nyansatt i Tripletex vil du komme inn i et godt arbeidsmiljø med fokus på samarbeid og inkludering. Utviklere trives i Tripletex, da man vil få både tillitt og ansvar for egen utvikling. Selskapet har vært på pallen under kåringen av årets Gasellebedrift, samt vært en av få norske bedrifter i kåringen Inc 5000 Europe.

Hva forventer Tripletex at du kan vise til?

 • Inngående kjennskap til og solid erfaring med Wordpress
 • Gode ferdigheter i CSS, HTML, JavaScript, PHP og GitHub
 • Erfaring med å jobbe med responsivt design
 • Høyere utdanning er et pluss, men ikke et krav. Interesse og erfaring verdsettes høyere enn utdannelse
 • Du må ha en genuin interesse for webutvikling, webdesign og brukeropplevelse
 • Må kunne kommunisere på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
 • Vi ønsker at du skriver et motivasjonsbrev for hvorfor akkurat du ønsker å være med på Tripletex sin reise.


Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale. Vi venter på deg med rett innstilling og motivasjon!
 • Søknadsfrist: Løpende seleksjon. Vi vil vurdere kandidater fortløpende og ta ned annonsen når vi har funnet de rette kandidatene.


Academic Work håndterer rekrutteringsprosessen på vegne av Tripletex. Skulle du ha noen spørsmål vedrørende prosessen eller stillingen, ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Anders Tefre Myhrvold.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen