Vil du lede et teknisk kjerneteam i BI?

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.02.2021
Gå til søknadsskjema

Hva går jobben ut på? 


Som teknisk teamlead og arkitekt vil du ha ansvar for å lede og utvikle et team med ansvar for vårt studentadministrative kjernesystem Banner, samt teknisk arkitektur, rammeverk, design- og verktøyvalg. Banner leveres av Ellucian og har gjennom 25 års levetid på BI vært gjenstand for omfattende skreddersøm og oppdateringer i takt med nye og endrede behov og krav til funksjonalitet. Per i dag vil det fortsatt være behov for en viss grad av egenutviklet funksjonalitet for å ivareta nasjonale lovkrav, men der produktet har fått funksjonell støtte for områder som BI har egenutviklet, er det ønskelig å gå tilbake til standard. Applikasjonen består av en Oracle-database i bunn og Java for applikasjonslaget. 


Banner som kjernesystem er naturlig nok sentralt i mange av BIs administrative prosesser, så jobben innbefatter arbeid med tilhørende studieadministrative systemer som f.eks. kursrevisjon time-/eksamensplanlegging, vitnemål og økonomi. Integrasjoner mellom interne og eksterne systemer ved utstrakt bruk av APIer er sentralt, og rollen vil sammen med teamet samarbeide tett med tilsvarende teamleads og arkitekter innen domener for Integrasjon, varehus/analyser, CRM og portaler. Teamet består i dag av senior-ressurser med sterk kompetanse innen infrastruktur og DBA-oppgaver, Oracle- og Java-utviklere. 


Nyutvikling løses ofte i prosjekter sammen med teamet eller kolleger fra ulike avdelinger samt eksterne konsulenter for å sikre tilstrekkelig fokus og fremdrift. Her vil også rollen ta et ansvar for å sikre at design og implementasjon holder tilstrekkelig kvalitet og følger etablerte mønstre for å sikre en enkel og vedlikeholdbar applikasjon når den kommer tilbake til forvaltning. Som ansvarlig arkitekt vil det være naturlig å ha en rolle inn i prosjektene i en tidlig fase med ansvar for design og estimater, og gjennom forløpet med kvalitetssikring. Rollen har også ansvar for ressursplanlegging og avgir ressurser til prosjekter, eller tar oppgaver fra prosjekter inn i felles backlog for Banner-utviklingsdomene. 


Digital på BI har fått mandat til å gjøre en revitalisering av Banner og det studentadministrative domenet og rollen vil være svært sentral og ha stor frihet i å definere en fornying av rammeverk, design og verktøy for å sikre en robust og fleksibel løsning. Med dette følger det også rom for å supplere teamet med nye ansettelser for å fylle kompetansegap. En vesentlig og spennende del av ansvaret blir å forme hvordan teamet trives og jobber effektivt sammen på tvers av den tekniske stacken, men uten å ha det formelle personalansvaret (HR). 


Hva må til for å lykkes? 


Med ansvar for endringer og langsiktige beslutninger for teknologivalg og arkitektur må du kunne få med deg et team av erfarne utviklere. Derfor er det viktig å være sterk teknisk, ha gode lederegenskaper og erfaring med å drive et prosjekt. Inngående kjennskap til SQL og et objektorientert programmeringsspråk er essensielt, og frontend er et pluss. Erfaring med integrasjon mot andre systemer er viktig her også. Har du erfaring med kjernesystemer som CRM/ERP eller lignende er mye kompetanse på plass allerede. Man vil jobbe sammen med en dedikert forretningsanalytiker for å gjøre om forretningsmessige behov til en løsning, og deretter en teknisk kravspek. Her må det derfor gode kommunikasjonsegenskaper og systemforståelse til. Du må kunne snakke engelsk og skandinavisk godt nok til å forstå skriftlig og muntlig kommunikasjon. 


Hva ellers kan vi by på? 

  • Fleksibel arbeidstid, 7-timers arbeidsdag (inkludert lunsj)
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Mulighet for gratis deltagelse på BIs kurs og studier inklusive studiedager. I tillegg støtter vi deg hvis du ønsker sertifiseringer eller relevante kurs
  • En arbeidsplass der lederne tar vare på medarbeiderne
  • Spennende jobb i et aktivt og interessant digitalt fagmiljø med stor samfunnsmessig betydning
  • Gode ordninger for pensjon, lån og forsikringer
  • Bedriftshytte
  • Fri i romjula og påskeuka i tillegg til 5 ukers ferie


Ta kontakt med Oskar Bull-Hansen på oskar@cruit.no eller 916 96 946 hvis du har spørsmål.


Handelshøyskolen BI er en organisasjon med 20 000 studenter som er avhengige av gode IT-løsninger. Vi opererer innenfor en bransje med hard konkurranse og vi ma° derfor være kjappe, endringsvillige og moderne for a° holde tritt. Vi vil ha fornøyde ansatte, og tilbyr derfor en fleksibel og familievennlig arbeidshverdag med mulighet for gratis videreutdanning.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen