God på Azure og vil jobbe inhouse i en fremtidsrettet og bærekraftig bransje?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Molde
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
07.03.2021
Gå til søknadsskjema

Vil du hjelpe oss å digitalisere sjømatnæringen? Trives du best med moderne teknologi, i et arbeidsmiljø hvor du har påvirkningskraft og kan være med å bestemme veien videre? Har du god kjennskap til Azure og ønsker å jobbe med digitalt vedlikehold? Da har vi byens mest spennende mulighet for deg!

Informasjon om stillingen

Vi er en sentral aktør innen utvikling og leveranse av forretningssystemer til sjømatnæringen nasjonalt og globalt. Vår oppgave er å omgjøre en meget kompleks og manuell forsyningskjede til en digitalisert verdikjede, og til dette trenger vi flere dyktige kolleger.

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med moderne teknologi, hvor din hovedoppgave vil være digitalt vedlikehold i sky. Du vil være en sterk bidragsyter og være med å forme veien for å videre sørge for stabil, sikker og kostnadseffektiv drift og forvaltning av Maritechs Azure skymiljø.

Vi har et godt og fagkompetent miljø, med engasjerte kolleger som jobber med det nyeste av teknologi. Som selskap er vi endringsvillige og oppdaterte, og er stolte av å ha et spennende, ungt og lekent miljø hvor vi hele tiden har fokus på å utvikle oss faglig.

Vi tilbyr

 • Fast jobb i et selskap i vekst med ledende teknologi
 • Gode utviklingsmuligheter og interessante oppgaver
 • Påvirkningskraft i et offensivt, fremtidsrettet og endringsvilig miljø
 • Faglig sterkt miljø med god delingskultur
 • Fleksibel arbeidstid og konkurransedyktige vilkår

Arbeidsoppgaver

 • Sørge for stabil, sikker og kostnadseffektiv drift og forvaltning av Maritechs Azure skymiljø
 • Monitorere miljøet
 • Følge opp automatiske sikkerhetsvarsler
 • Følge opp ytelse på applikasjoner
 • Følge opp automatiske helsesjekker
 • Sikre at kommende endringer fra Microsoft på ressurser i Azure blir håndtert
 • Foreslå og initiere forebyggende tiltak ut over det som kommer frem som varsel i Azure ved behov
 • Utarbeide og vedlikeholde nødvendig dokumentasjon

Vi søker deg som

Har relevant erfaring med flere av arbeidsoppgavene i stillingen og har stor interesse for å lære mer. Du er nysgjerrig og vil bidra til at vi ligger i front på teknologien vi bruker. Videre ser vi etter deg som samarbeider godt med andre og anser deg selv som lagspiller og gjerne deler av din kunnskap. Du tar ansvar og initiativ, og tar fatt på problemer med et positivt og løsningsorientert sinn.

Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work. Stillingen som tilbys er fast hos Maritech. Har du spørsmål, ta kontakt med Mari Helland! Søknad og CV sendes innen søknadsfristen 07. mars.

Informasjon om bedriften

I mer enn 40 år har Maritech vært en ledende leverandør av softwareløsninger til sjømatnæringen, og mange av verdens største aktører er på kundelisten. 70% av all sjømat fra Norge behandles av Maritech sine systemer. Løsningene sørger for kontroll, sporing og digitalisering gjennom hele verdikjeden. I tillegg bruker mange av Norges ledende logistikkselskaper vår programvare for transport, logistikk og fortolling.

Maritech har en klar vekststrategi som inkluderer utvidelse i funksjonalitet, utvidelse i verdikjeden og internasjonal ekspansjon. I 2018 etablerte selskapet DigitalSeafood Innovation Lab og et eget team med dataanalytikere, hvorav flere med PhD. I 2019 og 2020 har Maritech kjøpt IoT-selskapet Lillebakk, logistikksystem-leverandøren Timpex og EDI-Systems på Sortland, samt investert i sjømatanalyseselskapet Sea Data Center på Island. Selskapet har de siste 5 årene hatt en årlig vekst på 23% fra omsetning på 39 MNOK i 2014 til 108 MNOK i 2019.

Maritech har 110 ansatte med stor kompetanse innen sjømat, logistikk og teknologi, og er et av Midt-Norges største softwareselskaper. I Norge har Maritech kontorer i Molde, på Averøy, Åndalsnes, i Trondheim, Oslo, Harstad og på Sortland. Selskapets hovedkontor i Nord-Amerika ligger i Halifax, Canada og selskapet er også representert på Island og i Chile.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen