Nå kan du utdanne deg til å bli Data Engineer hos Telia på bare 12 uker!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Om du hadde fått muligheten til å lære deg koding og datanalyse på kun 12 uker, ville du da hoppe på? Telias fokus på datahåndtering har aldri vært større og nå har du mulighet til å ta del i dette!

Informasjon om stillingen

Telia Norge har startet en reise for å bli mer datadrevet og nå kan du bli en del av et team som baner vei for Telias mest sentrale fokus fremover. Du vil bli en del av avdelingen Analytics - en mindre enhet med en sterk lidenskap for data og som innehar en samfunnskritisk rolle for Telias millioner av kunder i Norden og Baltikum.

Telias ambisjoner er å skape en fremtidsrettet analytisk plattform ved hjelp av moderne teknologi, som vil dekke morgendagens økende behov for data. For at Telia skal lykkes med sine ambisjoner trenger de nå flere motiverte og engasjerte Data Engineers med på laget.

Gjennom AW Academy vil du gjennom tre intensive og lærerike måneder få bygge kompetansen du trenger for å starte i din nye rolle som Data Engineer hos Telia. Du vil gjennom utdannelsen bli godt kjent med andre studenter fra Sverige og Danmark som også vil bli dine fremtidige kollegaer.

Vi har nå startet rekrutteringsprosessen for deg som vil bli Data Engineer på bare 12 uker. Har du det som skal til? Finn det ut ved å gjennomføre våre innledende tester i dag.

Rollen som Data Engineer hos Telia

Etter utdannelsen kommer du til å jobbe som Data Engineer gjennom Academic Work hos Telia. Du vil bli involvert i hele verdikjeden fra å forstå og analysere behov for data til å implementere robuste skalerbare data pipelines. Ditt fokus vil være å transformere data fra ulike typer kilder og levere dataløsninger som er enkle å ta i bruk. Du vil bli en del av et agilt team med stor takhøyde og som har fokus på å spille hverandre gode.

Hverdagen din vil bli variert med mulighet til å jobbe bredt og kryssfunksjonelt i virksomheten. Du vil også bli involvert i å skape løsninger som påvirker både forretning og kundeopplevelsen. Din hverdag vil bestå av alt fra å lage kravspesifikasjoner til å feire en vellykket leveranse. Alltid med gode kolleger rundt deg.

Hos Telia blir du møtt av en innovativ, engasjert og uformell kultur lokalisert i Nordens smarteste og mest bærekraftige kontorbygg i nye Økern Portal. I selskapet dyrkes og verdsettes mangfold, der alle har friheten til å være seg selv med like muligheter for utvikling.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Telia? Møt noen av de ansatte her og her.


Informasjon om utdanningen

Utdanningsmetoden bygger på Accelerated Learning som er en rask vei til en ny karriere for de som ikke er redd for en spennende utfordring. Den baseres på aktuell hjerneforskning og fokuserer på praktisk læring med høyt tempo og en kontinuerlig feedbackdialog.

Du vil blant annet lære

 • Tilegne deg innsikt fra data med SQL og administrere data gjennom Python.
 • Teknikker fra databaser og data varehus som danner grunnmuren i analytiske systemer.
 • Forståelse av sammenhengen mellom virksomhet og data.
 • Maskinlæring, AWS Cloud, DevOps og DataOps.
 • Version Controll gjennom Git.
 • Agil arbeidsmetodikk.

Utdanningen hos AW Academy har allerede hatt stor suksess. Etter endt utdanning får du en fast stilling i Academic Work og vil jobbe i et fulltidsoppdrag hos Telia. Hittil har vi uteksaminert over 1700 konsulenter, en reise vi er utrolig stolt over! Vil du bli en av dem?

Vi søker deg som

 • Er over 18 år.
 • Har svært gode kunnskaper i engelsk, muntlig og skriftlig, samt gode kunnskaper i nordisk språk.
 • Har bestått samtlige to innledende tester med fokus på evner og personlige egenskaper.
 • Har en stor interesse for IT.
 • For denne rollen kan det bli krav om sikkerhetsklarering ihht Sikkerhetsloven.

Du trenger ingen tidligere erfaring innen IT. Vår rekrutteringsprosess fokuserer utelukkende på dine evner, motivasjon og egenskaper. Vi er dermed på utkikk etter kandidater med riktige personlige egenskaper og kognitive evner som vi mener trengs for å lykkes. Vi ser etter deg som er logisk anlagt, da dette er avgjørende for din gjennomføring av kurset. På bakgrunn av dette starter prosessen med innledende tester. Våre innledende tester kartlegger dine personlige egenskaper, samt din evne til å tilegne deg kunnskap. Testene skal gi oss en indikasjon på at du er i stand til å fullføre 12 uker med intensiv utdanning, samtidig som det gir oss en pekepinn på om du har egenskapene som kreves i den fremtidige rollen som Data Engineer hos Telia.

Praktisk informasjon

Rekrutteringsprosessen: Vi arbeider utfra løpende utvalg der prosessen består av to tester, en telefonavstemming, to intervjuer og et avsluttende møte med Telia. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene fylles fortløpende frem mot oppstart.

Du starter søknadsprosessen til AW Academy ved å klikke på ”Klikk her for å sende inn din søknad” og deretter klikker på ”Ta testene!” øverst på landingssiden. Vi går gjennom testresultatene løpende og vil invitere de som består testene med videre i rekrutteringsprosessen. Hører du ikke fra oss innen tre arbeidsdager etter gjennomført test, er det fint om du sjekker søppelpost, evt. tar kontakt med oss.

Utdanningen: AW Academy-utdanningen er kostnadsfri for deg som kandidat. Programmet starter 24. mai 2021. Programmet er på heltid og det er obligatorisk online undervisning mandag til fredag, klokken 09.00-17.00.

 • Utdanningsstart: 24. mai 2021
 • Uteksaminering: 27. august 2021
 • Arbeidssted etter endt utdannelse: Oslo

Spørsmål? Har du spørsmål om AW Academy og utdannelsen kan du kontakte AW Academy på mail her. Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen og ansettelsesforholdet kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er AW Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med en ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale.

AW Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Informasjon om bedriften

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap. Telia har merkevarene OneCall, MyCall, Phonero og Get. Som et moderne teknologiselskap er Telia en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telias om lag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper Telia fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder.

Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen