Er du serviceorientert og ønsker å jobbe innen IT-support?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
22.02.2021
Gå til søknadsskjema

Motiveres du av å løse kundens tekniske problemer innen IT? Vår samarbeidspartner ser nå etter sin nye kollega til supportteamet!

Informasjon om stillingen

Vår samarbeidspartner er spesialist innen IT-infrastruktur. I rollen som supportmedarbeider er det viktig at man er kvalitetsbevisst og kundefokusert i tillegg til at man er en problemløser og evner å hjelpe kunden via fjernstyring, telefon og email.

Arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • Utføre generell support via telefon, chat og mail mot kunder
 • Prioritere og feilsøke problemstillinger fra kunder i ulike driftsområder
 • Jobbe med Active Directory, Exchange, O365, Citrix og diverse RDM-verktøy
 • Tickethåndtering i CRM verktøy som inkluderer korrekt registrering og avtalehåndtering

Vi søker deg som

 • Fullført fagbrev innen IKT-servicefag eller IKT-driftsfag
 • Erfaring med Active Directory
 • God teknisk forståelse
 • Relevant erfaring innen support eller kundeservice
 • Grunnleggende kunnskap om Windows server og klient
 • Erfaring fra brukerstøtte
 • Kjennskap til Office 365 og Citrix
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, da dette er viktig for kundene

Videre seg vi etter deg som er sosial og som trives med mennesker rundt deg. Du er dedikert til arbeidet ditt og leverer høy kvalitet uansett om det er i samtale med kunde eller om det er i vanskelige caser. Vi ser også etter deg som er kvalitetsbevisst og løsningsorientert, i tillegg til at du deler kompetansen din med de på teamet og bidrar til et hyggelig arbeidsmiljø på jobb.

Søknadsinformasjon

 • Oppstart: Etter avtale, snarest
 • Omfang: 100%, bemanning
 • Søknadsfrist: 22.02.2021 OBS! Kort søknadsfrist!

Vi vil foreta en løpende vurdering av kandidater, noe som vil innebære at vi selekterer og inviterer søkere til intervju fortløpende. Dette kan også bety at vi tar ned annonsen og stopper vurderingsprosessen når riktige kandidater er funnet. Vår anbefaling er derfor at du sender inn en søknad så raskt som mulig.

Vennligst send oss din søknad sammen med CV. Vi tar ikke imot søknader via mail, men har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på anne.enge.pedersen@academicwork.no under kontortiden.

Kjenner du deg igjen i noe av dette vil vi gjerne høre fra deg!

Informasjon om bedriften

Vår samarbeidspartner er i vekst og ønsker nå å styrke teamet med en ny supportmedarbeider. De hjelper sine kunder med hele kjeden, fra design, utvikling og produktforsyning til funksjon og vedlikehold. Vil du være med å legge grunnlaget til et smartere og mer innovativt Norge? Da vil vi høre fra deg!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen