Vil du være med å planlegge framtidens sykehus?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.02.2021
Gå til søknadsskjema

Trigges du av å jobbe i et dynamisk prosjektmiljø og liker å holde orden på informasjon, dokumenter og mennesker?

I Sykehusbygg jobber vi med verdiene «Kunnskapsrik, effektiv og pålitelig» som rettesnor, der kunnskapsdeling er vårt fremste kjennetegn i arbeidet med å utvikle fremtidsrettede sykehusbygg. 
Vår organisasjon er i utvikling, og vi trenger nå forsterkninger for å utvikle foretakets informasjonsforvaltning og -deling. Avdeling økonomi og virksomhetsstøtte har det overordnede ansvaret for forvaltning av våre løsninger for dokumentasjon i sak- og arkivsystemer og for deling av informasjon internt og eksternt i foretaket. Avdelingen betjener en organisasjon som per tid teller om lag 150 medarbeidere. Dette er en gjeng med dyktige og dedikerte medarbeidere, og vi søker deg som kan identifisere deg med vårt verdigrunnlag, og bidra til videre utvikling av Sykehusbygg HF som nasjonalt kompetansemiljø innenfor sykehusplanlegging- og bygging.
Som rådgiver innen informasjonsforvaltning og dokumentstyring inngår du i et team som bistår organisasjonen helhetlig. For å sikre at våre tjenester og leveranser tilfører organisasjonen god verdi, jobber vi aktivt for standardisering, digitalisering og egenbetjening. Du vil få muligheten til å bidra tungt inn i dette viktige arbeidet.
Vi søker etter deg som vil jobbe i grensesnittet mellom ulike fagmiljø, særlig HR, kommunikasjon, prosjektstyring og IT. Du motiveres av flerfaglig jobbing og kan jobbe strukturert med løsninger og tjenesteutvikling i vår informasjons- og dokumentforvaltning, samtidig som du også løser operative oppgaver i dokumentforvaltningen vår. Sykehusbygg HF er omfattet av arkivloven, og du kjenner godt til de krav og rutiner som gjelder for dette.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

 • Sikre god informasjonsforvaltning i Sykehusbygg, herunder planlegge og følge opp behov for løsninger for dokumentasjon, arkiv og informasjonsdeling i foretaket
 • Videreutvikle våre løsninger og rutiner for dokumenthåndtering, dokumentflyt, arkivering og avlevering
 • Bidra i utvikling av foretakets informasjonsarkitektur og løsninger for deling av interninformasjon (blant annet Teams)
 • Ansvar for dokumentsenterfunksjon – inkludert drift, utvikling og opplæring, herunder personalarkiv
 • Andre oppgaver som faller inn under stillingen


Kvalifikasjoner vi gjerne ser du har:

 • Høyere utdanning på bachelornivå, gjerne flerfaglig, og gjerne med informatikk i fagkretsen. Særlig relevant erfaringsbakgrunn kan kompensere for krav til utdanning.
 • Erfaring fra bruk av dokument-, saks- og arkivsystem (Sykehusbygg bruker Public360) og løsninger for samhandling og deling.
 • Erfaring fra prosjektarbeid er en fordel
 • Erfaring med søknads- og personaladministrative rutiner.
 • Kunnskap om juridiske sentrale offentlige lovverk som Offentlighetsloven, Forvaltningsloven og Arkivloven med forskrifter


Vi legger vekt på dine personlige egenskaper og ser etter deg som

 • har stor interesse for, og kunnskap om samspillet mellom IT, fag og jus
 • kommuniserer godt, skriftlig og muntlig
 • har gode samarbeidsevner og fungere godt i tverrfaglig team
 • evner å arbeide strukturert og ser sammenhenger
 • har god gjennomføringsevne og integritet systematisk og målrettet


Arbeidssted vil være ved hovedkontoret i Trondheim eller Oslo. Stillingen rapporterer til avdelingsleder for økonomi og virksomhetsstyring.
Sykehusbygg har fleksibel arbeidstid, offentlig tjenestepensjon og tilbyr konkurransedyktig lønns- og arbeidsvilkår.

For nærmere informasjon om stillingen så kan du ta kontakt med
Avdelingsleder Berit Bye på telefon 481 87 040
Spesialrådgiver HR, Berit Valstad-Aalmo på telefon 911 12 182
Partner i Capus Erling Lampe på telefon 991 60 110

Søknadsfrist 28.02.2021
For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken «Søk her». Du skal da fylle ut et skjema med personalia, samt laste opp nødvendig dokumentasjon. Som hovedregel oppføres alle søkere på offentlig søkerliste. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra denne, bes begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres. Jfr. Offentleglova §25 annet ledd.
 

Om arbeidsgiveren

Sykehusbygg HF planlegger og leder gjennomføringen av byggeprosjektene på vegne av helseforetakene i Norge, og nå har vi behov for flere dedikerte og samfunnsengasjerte kollegaer!
Sykehusbygg HF er spesialisthelsetjenestens kompetansemiljø for sykehusplanlegging og -bygging, og eies av landets fire regionale helseforetak.
Sykehus-Norge består av ca. 5 millioner kvadratmeter, og med de prosjektene som nå er under planlegging og bygging blir det ytterligere 1 million kvadratmeter til en verdi på 80 – 100 milliarder kroner.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen