Forvaltning og videreutvikling

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
OSlo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.02.2021
Gå til søknadsskjema

Eiendom og byggeprosjekt er to av Statsbyggs kjernevirksomhetsområder. Digitalisering og effektivisering av arbeidsprosessene i disse kjernevirksomhetsområdene krever tilgjengeliggjøring, tilrettelegging og sammenkobling av data fra både bedriftsinterne datasystemer og eksterne datakilder. Dette skal dekke informasjonsbehov i forretningsprosesser fra forretningsbrukere, danne datagrunnlag for BI analyse/rapportering og supportere applikasjoner for beslutningsstøtte.

 

Vi har i dag en hybrid integrasjonsarkitektur som består av en on-premise integrasjonsplattform i Oracle SOA Suite og integrasjonstjenester i Microsoft Azure. Denne arkitekturen er beskrevet under Digital Tjenesteplattform.

 

Det presiseres at MS Azure ikke er en del av konkurransen.

 

Ved forvaltning og videreutvikling i sin digitale tjenesteplattform, trenger de et team som har kompetanse og erfaring med Oracle SOA Suite 12c.

 • Vedlikehold og forvaltning av integrasjonsløsninger
 • Operativ drift
 • overvåking og varsling av eksisterende integrasjoner
 • kommunikasjon med forretning for avklaring av informasjonsflyt og evt feilsituasjoner
 • etablering og vedlikehold av dokumentasjon og forvaltningsrutiner
 • aktuelle verktøy i denne sammenheng er
  • Enterprise Manager med kundetilpassede logger og søk i Message Reports
  • Administrasjonskonsoll, webgrensesnitt og kommandolinjeverktøy på WebLogic Server og OSB server
  • Søk i loggdatabase ved bruk av SQL verktøy
  • SOA Forvaltning e-post konto med trafikkinformasjon og varsler
   • Konsulentene skal ha følgende erfaring og kompetanse:
   • Operativt arbeid med vedlikehold og drift av on-premise integrasjonsplattform i Oracle SOA Suite 12c i konkrete prosjekter
   • Ha kompetanse innen verktøy som DevOps, JDeveloper og deploy med Hudson og Jenkins. Det presiseres at det er integrasjoner er implementert OSB prosjekter i JDeveloper med bruk av xml, xsd, xquery, Proxy Services og Business Services.
   • Erfaring med praktisk og systematisk tilnærming til informasjonsarkitektur


Konsulentene skal ha følgende erfaring og kompetanse:

 • Operativt arbeid med vedlikehold og drift av on-premise integrasjonsplattform i Oracle SOA Suite 12c i konkrete prosjekter
 • Ha kompetanse innen verktøy som DevOps, JDeveloper og deploy med Hudson og Jenkins. Det presiseres at det er integrasjoner er implementert OSB prosjekter i JDeveloper med bruk av xml, xsd, xquery, Proxy Services og Business Services.
 • Erfaring med praktisk og systematisk tilnærming til informasjonsarkitektur

Det åpnes at konsulent kan jobbe offshore (virtuelt) og ikke må stille på Statsbyggs hovedkontor. 

 

Omfang :

Det estimeres at det vil være behov for 2 ressurser med hver 30-50 prosent tilgjengelighet.

Varighet: 2 år med mulighet for forlengelse ut 2024. 

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen