Har du en brennende interesse for IT-sikkerhet, men mangler utdannelsen? Vi utdanner deg til å bli Cyber Security Engineer på 12 uker!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi søker nå ivrige deltakere til AW Academy sitt Cyber Security-program. Vi tilbyr deg en utfordrende, men svært spennende mulighet og garanterer fast ansettelse hos en av våre kunder etter endt utdannelse.

Informasjon om stillingen

En av de største utfordringene selskaper står ovenfor i dag er datakriminalitet. Markedet innen datakriminalitet er større og mer lønnsomt enn hele den globale narkotikahandelen, og det utvikles hele tiden komplekse og effektive måter å stjele informasjon fra virksomheter på. Hovedutfordringen for bedrifter innen datasikkerhet er å finne personale med den rette ekspertisen og kompetansen. Det er i dag stort underskudd på personer med sikkerhetskompetanse i Norge, og det er forventet at dette underskuddet vil doble seg frem til 2030. Vårt intensive 12 ukers program vil gi deg den kjernekompetansen og kunnskapen som er svært etterspurt i markedet, og du vil etter endt utdanning være i stand til å jobbe innen flere områder knyttet til datasikkerhet.

Læringsformen baseres på den pedagogiske modellen Accelerated Learning som fokuserer på praktisk læring gjennom kontinuerlig feedback og teamarbeid. Dette er en effektiv vei mot en ny karriere for deg som ikke er redd for en utfordring!

Dette er med andre ord en bransje som krever stor interesse for å kontinuerlig lære seg nye ting, og fortsette å utvikle seg i sin yrkesrolle. Gjennom programmet vil du få de viktigste ferdighetene, metodikken og kunnskapen for å kunne trives i dette spennende fagfeltet i mange år fremover.

Hvem vil du arbeide hos?

Du vil bli fast ansatt hos Academic Work og vil du jobbe hos Norconsult Informasjonssystemer.

Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) er et av Norges største programvarehus og er en ledende leverandør av programvare innen flere områder. I tillegg til å lage egen programvare leverer NoIS konsulenttjenester innen blant annet systemutvikling, IT-arkitektur, maskinlæring/AI og IT-sikkerhet til kunder i både offentlig og privat sektor. De har dyptgående kompetanse innen datasikkerhet, med egne konsulenter som jobber dedikert innenfor fagområdet.

Som Cyber Security Engineer hos NoIS vil du ta del av et svært kompetent, åpent og avslappet miljø. Din første tid vil du fortsette å bygge kompetanse gjennom kurs, sertifiseringer og reelle prosjekter. Du vil jobbe i team og på sikt vil du også håndtere egne prosjekter. NoIS har fokus på faglig utvikling og du vil kunne være med å påvirke din egen retning.

NoIS har flere spennende prosjekter og flere av dem krever også sikkerhetsklarering på hemmelig nivå. Det vil derfor være en fordel om du kan sikkerhetsklareres, da dette kan kreves ute hos flere av kundene til NoIS.

Vi søker deg som

  • Har gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.
  • Består samtlige innledende tester med fokus på evner og personlighet.
  • Har en sterk motivasjon og tydelig interesse for IT og datasikkerhet.

Vår rekrutteringsprosess fokuserer utelukkende på en persons evner, motivasjon og egenskaper. Vi er dermed på utkikk etter kandidater med riktige personlige egenskaper og kognitive evner som vi mener trengs for å lykkes. Vi ser etter deg som er logisk anlagt, dette er avgjørende for din gjennomføring av kurset og på bakgrunn av dette starter prosessen med innledende tester. Våre innledende tester kartlegger dine personlige egenskaper, samt din evne til å tilegne deg kunnskap. Videre vektlegger vi personlige egenskaper som å være løsningsorientert, samarbeidsvillig, nøyaktig og ansvarsfull.

Praktisk informasjon

Rekrutteringsprosessen: Prosessen består av innledende tester, telefonintervju, intervju og møte med kunde. Vi arbeider utfra løpende utvalg så vi anbefaler deg å søke så raskt som mulig da plassene fylles fortløpende frem mot oppstart.

Du starter søknadsprosessen til Academy ved å klikke på ”Klikk her for å sende inn din søknad” og deretter klikker på ”Ta testene!” øverst på landingssiden. Vi går gjennom testresultatene fortløpende og vil invitere de som består testene med videre i rekrutteringsprosessen. Hører du ikke fra oss innen tre arbeidsdager etter gjennomført test, er det fint om du sjekker søppelpost, evt. tar kontakt med oss.

Utdanningen: AW Academy-utdanningen er kostnadsfri. Programmet starter 14. juni 2021 og vil gjennomføres heldigitalt. Programmet er på heltid og det er obligatorisk undervisning mandag til fredag, klokken 09.00-17.00. I lys av koronasituasjonen vil det tilrettelegges for digital undervisning ved behov.

Spørsmål? Har du spørsmål om AW Academy og utdannelsen kan du kontakte AW Academy på mail her. Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen og ansettelsesforholdet kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er AW Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med en ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. AW Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen