Nyutdannet Analytics-konsulent til SAS Institute

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
02.03.2021
Gå til søknadsskjema

På vegne av vår samarbeidspartner SAS Institute AS søker vi deg som ønsker en kickstart på karrieren! Du får her en flott karrieremulighet for å jobbe med data og analyse i forskjellige bransjer, samtidig som du blir introdusert for en kundeorientert konsulentrolle. Vil du utvikle deg til å bli ekspert innen dataintegrasjon og analyse så kan dette være en god start for deg!

Informasjon om stillingen

SAS Institute AS tilbyr konsulenttjenester til sine kunder innen analytics, maskinlæring, data management/engineering og kunstig intelligens. De ligger i forkant av mange av bransjens nyeste trender, har flere prosjekter på gang i Norden, og de vil nå ha flere på laget!

Som Junior Analytics-konsulent i SAS vil du være en del av et nordisk analyseteam og du vil levere topp moderne analyseløsninger til kunder i Norden. Teamet ditt vil være lokalisert i Sverige, Finland og Danmark og er preget av en nysgjerrighet og driv for å løse komplekse problemer. Du vil først få omfattende opplæring i SAS-verktøy og så vil du få muligheten til å samarbeid med en erfarne konsulenter i kundeprosjekter som trene deg inn i rollen.

Nøkkelaspektet for denne stillingen er evnen til å forstå datavitenskaplige konsepter og hvordan de kan brukes til å løse utfordringer i bedrifter, samt å være i stand til å kommunisere komplekse termer på en enkel måte. Du vil fasilitere workshops, og sikre at dere jobbe etter forskjellige analysemetoder samtidig som dine mer erfarne kolleger finnes som støtte i fagkompetanse. Eksempler på løsninger dere kan levere er løsninger for å oppdage uredelig oppførsel, tidlig påvisning av sykdommer i sykehus og for å forbedre kundeopplevelsen via digitale kanaler og sosiale medier. Det er viktig at du har en analytisk tankegang og at du liker å jobbe strukturert og kundeorientert.

Arbeidet som Analytics-konsulent i SAS Institute vil gi deg flott karrieremulighet for å jobbe med data og analyse i forskjellige bransjer og er en unik inngangsbillett til konsulentrollen. Mia jobbet som konsulent hos SAS Institute, gjennom Academic Work, og her kan du lese om hvordan hun landet drømmejobben.

Arbeidsoppgaver

 • Delta i implementeringen av SAS-software løsninger for kunder sammen med erfarne kolleger
 • Gjør dataforberedelse, og på sikt datamodellutvikling for å møte kundenes forretningsbehov
 • Utvikling, ledelse og automatisering av dataflyt
 • Ha en tett dialog med kundene angående pågående og fremtidig prosjektleveranser
 • Være involvert i operasjonell utvikling og kvalitetsforbedring
 • Assistere vid ad hoc-henvendelser fra kunder

Vi søker deg som

 • Har, eller er i ferd med å fullføre, en høyere utdannelse innenfor datavitenskap, statistikk, matematikk eller tilsvarende
 • Har erfaring av programmering fra studiene
 • Har forståelse for databaser og informasjonshåndtering
 • Har interesse for analyse - operativ AI, maskinlæring, datamaskinvisjon, matematisk optimalisering, simulering og/eller tekstanalyse - og kan vise til studie- eller arbeidsrelaterte praktiske oppgaver på dette
 • Har gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig


Det er en fordel med erfaring innenfor matematisk modellering, statistisk teori, prognoser og/eller Design of Experiments.

Som person er du:

 • Nøyaktig
 • Resultatorientert
 • Serviceorientert

Søknadsinformasjon:

 • Søknadsfrist: 03.02.2021.
 • Start: Etter avtale.
 • Arbeidsomfang: Fulltid, 6 måneder med gode muligheter for fast ansettelse i SAS Institute.
 • Plassering: Parkveien 55, 0256 Oslo.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg her!
 • Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Informasjon om bedriften

SAS Institute jobber i Norden og du vil blir del av den nordiske konsulentavdelingen, og jobber i det nordiske analytics-teamet. De jobber sammen på tvers av de nordiske landene og sikrer på den måten et godt og bredt nettverk av både nordiske og internasjonale kollegaer. Bli bedre kjent med SAS gjennom videoen nedenfor!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen