Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du interessert i TV & Streaming? Telia søker Junior Developer!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
07.03.2021
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe i et innovativt miljø og trives med mange baller i luften? Telia søker en TV & Streaming Junior Developer til deres Content & Metdata team!

Informasjon om stillingen

Academic Work søker en TV & Streaming Junior Developer på vegne av vår samarbeidspartner Telia Norge. Som et moderne teknologiselskap er Telia sammen med merkevarene OneCall, MyCall og Phonero en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Har du en brennende interesse for TV-løsninger og et ønske om å bli med på laget?

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Telia? Møt noen av de ansatte her.


Hvorfor Telia?

 • Internasjonale karrieremuligheter
 • Innovativt selskap
 • Godt arbeidsmiljø
 • Gode utviklingsmuligheter


I rollen som TV & Streaming Junior Developer blir du en del av teamet som er hovedansvarlig for drift og vedlikehold av TV, Streaming & On-Demand tjenester som Telia tilbyr sine kunder. Du vil bli en del av et operativt miljø og få muligheten til å arbeide med prosjekter innenfor TV, Streaming & On-Demand domene. Har du en brennende interesse for koding, vil du også få muligheten til å jobbe i andre prosjekter både internt i teamet og på tvers av andre team innad Telia.

Ønsker du å jobbe og bidra i et team, som har fokus på kunnskap- og erfaringsdeling - da er Telia stedet for deg!

Du vil være en del av å drifte og vedlikeholde følgende TV- og streamingplattformer:

 • Telia applikasjoner for mobil og nettbrett
 • Nyeste Android TV klient for nye Telia boX
 • Telia`s legacy TV plattformer

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdannelse innenfor data / IT
 • Har god kjennskap til Linux og OS plattformer
 • Har kjennskap til TV & Streaming tjenester og kan vise til interesse innen dette
 • Med fordel har erfaring med drift av TV & streaming tjenester, men dette er ikke et krav
 • Fortrinnsvis har kunnskap innen Python eller lignende programmeringsspråk
 • Kommuniserer godt skriftlig og muntlig engelsk, og med fordel også norsk


Som person er du

 • Selvstendig
 • Initiativrik
 • Ansvarsfull


Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale
 • By: Oslo
 • Omfang: Heltid, bemanning 6 måneder


Søknadsfrist: 7. mars

Kontaktinformasjon: denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work i samarbeid med Telia. Du vil bli ansatt hos Academic Work, og alle spørsmål angående prosessen skal sendes til Academic Work.

Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

Informasjon om bedriften

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap. Telia har merkevarene OneCall, MyCall, Phonero og Get. Som et moderne teknologiselskap er Telia en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telias om lag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper Telia fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder.

Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen