Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Content & Partner Representative Norway søkes til Nextory

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å jobbe med en digital abonnementstjeneste til forbrukermarkedet og ha en nøkkelrolle i salgs- og relasjonsavdelingen i Norge? Har du en lidenskap for bøker og lesing? Fantastisk!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Nextory ser vi nå etter en Content & Partner Representative for Norge. Nextory tibyr kunder en månedlig abonnementstjeneste som gir kundene tilgang til hundretusener av lyd- og e-bøker gjennom en innovativ app.

Som Content & Partner Representative Norway, vil du jobbe med relasjonsbygging, salg og markedsføring i en rekke kanaler. Med et kreativt tankesett vil du behandle B2B-partnere med mål om å bygge sterke og langsiktige partnerskap. Du er ansvarlig for alt samarbeid med partnerskapsselskapene og utgiverne, og sørger for at hvert prosjekt flyter smertefritt. I tillegg vil du være involvert i markedsaktiviteter knyttet til det norske markedet, og ha ansvar for gjennomføring av blant annet markedsundersøkelser.

I rollen vil du håndtere flere ulike kontaktpunkter, både internt og eksternt. Rollen rapporterer til Head of Growth Norway som du vil jobbe tett med. Selskapets hovedkontor holder til i Sverige, men denne rollen vil være basert i Norge. Hvilken by er i ikke avklart, og avhenger blant annet av hvor du som kandidat er bosatt.

Arbeidsoppgaver

Så hva vil du gjøre? Rollen deles inn i to hovedområder:

Content:

 • Å være kontaktpunktet for norske forlag
 • Diskutere med utgivere hvilke titler som skal brukes i markedsføringen
 • Håndtere og ha ansvaret for de aktuelle bøkene gjennom hele prosessen.
 • Opprette boklister i appen

Partner:

 • Gjøre research og oppnå kontakt med potensielle partnere
 • Utvikling av eksisterende partnerskap
 • Bestem deg for bannere og annet kampanjemateriell
 • Foreslå markedsføringsaktiviteter og forretningsutviklingsideer som passer til det lokale markedet

Vi søker deg som

 • Har utdannelse innen for eksempel salg eller digital markedsføring
 • Har et par års erfaring innen salg
 • Har gode kommunikasjonsevner på engelsk og norsk, da begge språk kreves i det daglige arbeidet
 • Har en sterk interesse for prosjektbasert arbeidsflyt
 • Har en ekte lidenskap for bøker

Som person er du strukturert og du har lett for å få oversikt over flere deler av arbeidsprosessen. Selvstendig arbeid er noe du liker, ettersom du har muligheten til å starte så vel som å drive aktiviteter på egen hånd og ta beslutninger som skaper arbeidsflyt. Videre er du en relasjonsbygger som ser hvordan dine langsiktige partnerskap er knyttet til selskapets merkevare, både innen forlagsverdenen og innen salg!

Annen informasjon

 • Oppstart: Mai 2021
 • Arbeidsomfang: 100%, 12 måneders innleie
 • Plassering: avhengig av hvor du befinner deg i Norge
 • Annen informasjon: noe reising til Sverige må påregnes
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Nextory har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work (julie.tangen@academicwork.no).

Informasjon om bedriften

Nextory ble grunnlagt i Stockholm i 2015 med mål om å gjøre verdens bøker tilgjengelig for flere mennesker og utfordre hva det vil si å "lese en bok". De siste årene har teknologi forandret verden vi lever i, og vår visjon er derfor mer relevant enn noen gang: Vi ønsker å øke lesingen ved å skape rikere leseopplevelser. Målet vårt er at du skal lese og lytte til historier i stedet for å kaste bort tid på å surfe eller bla rundt blant meningsløse bilder.

I dag er Nextory en av Nordens største abonnementstjenester for lyd og e-bøker. Appen er også tilgjengelig i andre europeiske markeder. Med Nextory er det enkelt å finne de riktige bøkene - på telefonen eller nettbrettet. Det er hundretusener av titler å velge mellom.

Enten du trener, lager mat, sitter i bilen eller bare slapper av, favorittbøkene dine er alltid like ved hånden. Velg hva du vil lese og lytte til, eller la deg inspirere av våre boklister.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen