Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Web Editor til Academic Work, Group Marketing

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim eller Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
24.03.2021
Gå til søknadsskjema

Har du en stor interesse for digital kommunikasjon og er god til å jobbe med tekst i ulike former? Vi søker nå en Web Editor til vår internasjonale markedsavdeling som skal jobbe mot det norske marked

Informasjon om stillingen

«Som Web Editor har jeg fått mye ansvar, og muligheten til å utvikle meg innen flere spennende felt som innholdsproduksjon og tekst, sosiale medier, SEO, kampanjebygging og mye mer. Som team har vi et stort fokus på kunnskapsdeling, og det er alltid kort vei til hjelp og støtte, selv om vi sitter på forskjellige kontorer i forskjellige land. Fokuset på kunnskapsdeling og kompetansebygging er det som gjør at jeg trives veldig godt i jobben, i tillegg til den gode kulturen både på kontoret, i teamet og avdelingen.» Sitatet ovenfor er fra vår nåværende Web Editor, Merete . Hun går nå videre til en ny spennende stilling internt og derfor søker vi hennes etterfølger.

Ditt team og ansvarsområde

Som Web Editor blir du en del av vårt Web Content Team som er en del av vår internasjonale markedsavdeling. Teamet består av 6 Web Editors som alle jobber med samme arbeidsoppgaver mot et av våre respektive markeder. Til tross for at vi sitter spredt og jobber sammen over digitale plattformer har vi et nært samarbeid og prater daglig med hverandre i ulike plattformer og møter. Vi legger stor vekt på vår teamfølelse og å skape relasjoner. Derfor ses vi jevnlig over en digital fika, en treningsøkt eller en quiz for å nevne noen. I tillegg til kollegene dine i Web Content teamet, vil du i rollen som Web Editor samarbeide tett med våre team innen digital markedsføring, Creative, Communication Management og flere fra andre avdelinger som blant annet representanter fra salg- og rekrutteringsavdelingen.

Din leder og din utvikling

Du rapporterer til Amanda Jarl som er Web Content Manager. I tillegg til de møtene dere vil ha sammen med resten av teamet har dere individuelle ukesmøter og månedlige medarbeidersamtaler.

Hos oss kjennetegnes kulturen av engasjement, inkludering og lagånd. Vi vet at det er våre medarbeidere som er grunnlaget for vår vekst og utvikling, og legger derfor stor vekt og ressurser på både våre medarbeidere og ledelse!

Arbeidsoppgaver

 • Ansvarlig for websiden og at innholdet er oppdatert og relevant. Du jobber også aktivt med å forbedre innholdet fra et SEO-perspektiv.
 • Sikre tonalitet og språkkvalitet i alt innhold som publiseres i våre kanaler. Jobbe tett med oversettelsesbyrået vårt for å kontinuerlig å utvikle kvaliteten på oversettelsene.
 • Administrere og utvikle den organiske tilstedeværelsen i de lokale sosiale mediekanalene i samsvar med vår kommunikasjonsstrategi.
 • Delta i planleggingen av kampanjer og markedsføringsaktiviteter ved å gi anbefalinger og innspill om hvor godt det foreslåtte konseptet passer til det norske markedet

Vi søker deg som

Du har følgende personlige egenskaper:

 • Selvgående: Du kan selvstendig velge arbeidsmetoder og ta nødvendige beslutninger for å drive arbeidet fremover, selv om det ikke er rutiner eller veiledning. Du tar ansvar for at målene oppnås.
 • Samarbeidsevne: Du jobber godt med andre. Er oppmerksom på andres meninger, ferdigheter og prestasjoner. Du streber etter å tilpasse din egen atferd for å skape gode arbeidsforhold med andre. Videre lytter og kommuniserer du på en konstruktiv måte.
 • Fleksibel Du godtar raskt nye oppgaver og tilpasser deg nye omstendigheter. Du tar på deg oppgaver og finner løsninger når omstendighetene endres. Du kan raskt prioritere mellom oppgaver.
 • Ansvarlig Du tar ansvar for dine egne oppgaver og for å drive arbeidet fremover. Du viser en følelse av ansvar for hele resultatet og tilpasser arbeidsoppgaver koblet til det. Videre innrømmer du feil og jobber med å rette dem.

Hva tar du med deg inn i rollen som Web Editor?

 • Høyere utdanning innen kommunikasjon, markedsføring eller lignende
 • Erfaring innen kommunikasjonsarbeid, enten på heltid eller deltid ved siden av studiene
 • Er dyktig og har en stor interesse for å skrive og jobbe med tekst i ulike former
 • Meget god kunnskap i engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Flytende i norsk, både skriftlig og muntlig da du kommer til å jobbe mot det norske markedet

Hvilken erfaring trenger du?

 • Erfaring med å jobbe med web og i CMS
 • Erfaring med å skape SEO-optimalisert innhold

Vår kultur #weareacademicwork

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Omgående
 • Omfang: Heltid
 • Søknadsfrist: 24. mars
 • Plassering: Oslo eller Trondheim
 • Vi som driver rekrutteringsprosessen:


Tarjei Christiansen, Recruitment Consultant,
Amanda Jarl, Web Content Manager, Group Marketing

 • Søk på stillingen ved å klikke på Søk her nedenfor. Vi går gjennom søknader løpende, og annonsen kan stenges før stillingen fylles hvis vi har gått videre til utvelgelses- og intervjufasen. Vær oppmerksom på at denne søknadsprosessen gjøres via et eksternt nettsted, noe som betyr at den ikke vil være synlig under "mine sider" på profilen din.
 • Går du videre til første steg i rekrutteringsprosessen kommer du til å gjennomføre to tester. Den ene er en personlighetstest som tar ca. 20 minutter å fullføre, og den andre tester dine kognitive evner og tar 12 minutter å gjennomføre. Grunnen til at vi benytter oss av tester er for å sikkerstille en solid og rettferdig rekrutteringsprosess med fokus på potensialet for den stillingen vi ansetter til.
 • Vi tar ikke imot søknader via mail, men om du har spesifikke spørsmål om stillingen kan disse besvares av Tarjei Christiansen i kontortid. Skriv annonsetittelen i emnefeltet og kopier gjerne inn lenken til annonsen i eposten. For generelle spørsmål rundt din søknad/vår rekrutteringsprosess er vi ofte tilgjengelig på chatten på vår webside.
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen